25 / 08 / 2024

boluda yeni bulunan termal su

boluda yeni bulunan termal su

Bolu'nun termal turizmi için önemli yerlerinden biri olan Karacasu’da yaklaşık bir aydır süren sondaj çalışmalarında sonuca ulaşıldı. Yerin 374 metre derinliğinde suyun sıcaklığı da 43 derece olarak ölçüldü...

Gaziantep Akkent ve havaalanı arasına yeni yol!

Gaziantep’te yaşanan trafik sorununu en aza indirmek için yeni yollar, köprülü kavşaklar yapmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Akkent Mahallesi ve Oğuzeli ilçesinde bulunan havaalanı arasındaki mesafeyi kısaltmak için harekete geçti.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’na yeni bir bağlantı noktası inşa ediyor. Projenin ilk aşaması olan Hurdacılar Sitesi'ndeki "U" dönüş köprüsünün yapımına başlandı.

Şanlıurfa'daki yeni galericiler sitesinde çalışmalar başladı!

Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için kooperatife ait işlemleri üstlenen Büyükşehir Belediyesi, esnafın takdirini aldı.

Mersin Yenişehir'de kaçak yapıya geçit yok!

Yenişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ekipleri, İsmet İnönü Bulvarı Yelken Kulübü arkasında bulunan plajdaki üç adet barakanın yıkımını gerçekleştirdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde kura heyecanı!

14 mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daha önce kuraya dahil edilmeyen zemin katlarda bulunan 68 konut, hak sahiplerinin talebi üzerine kura yöntemiyle sahiplerine teslim edildi.

Taksim Mescidi'ne yeni minare!

Taksim Mescidi'nin yeni yapılan ahşap minaresinin montajı gerçekleştirildi. Meydanda bulunan mescidin metalden yapılma ve kötü görüntüye neden olan minaresinin değiştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bulvarın bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Manisa Alaşehir’e yeni sosyal alan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de bulunan Kenan Evren Parkı’nı genişletiyor. Mevcut parkın yan tarafından bulunan 23 bin metrekarelik alana kurulacak yeni sosyal tesis, parka dâhil edilecek.

Erzurum'da Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne yeni bina tahsis edilecek!

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

İzmit Yeni Hamam'ın restorasyon ihalesine 7 teklif!

İzmit Hacıhasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi'nde bulunan Yeni Hamam'ın restorasyon ihalesi gerçekleşti. ş Süresi 180 gün ve yaklaşık maliyeti 1 milyon 159 bin 426 TL olan hamamın ihalesine 7 firma katıldı.

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM kiracılarına yüzde 17 indirim yaptı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında portföyünde bulunan Ankara Ankamall Alışveriş Merkrzi'ndeki kiracılarına ilave olarak yüzde 17 indirim yapacak.

boluda yeni bulunan termal su Haberi

boluda yeni bulunan termal su


Bolu’da yapılan sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi. Yapılan çalışmalar neticesinde termal su kaynağı bulundu. Bu durumun oldukça sevindirici olduğunu söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, “Bolu’da termal turizm anlamında yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalar devam ederken, Karacasu’da yapılan sondaj çalışmasından alınan sonuç bizi çok sevindirdi. Bolumuza hayırlı olsun. Bolu turizmde adından söz ettirmeye devam edecek. Bolu, termal turizmde şahlanacak.” diye konuştu.


Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, “Karacasu’da kaplıca tesisleri önünde yapılan çalışmalarda 374 metre sondaj yapıldı. Bunun ilk 80 metresi 16 inç boru ile kapatılarak üstteki soğuk sular ayrıldı. Sonra devam edildi ve 200 metreye kadar 12,5 inçlik filtreli boru ile kapatıldı. Sonra 374 metreye kadar devam edildi. Su girişleri, 93 metreden var, 120 metreden...