15 / 05 / 2024

Boluspor kira borçları

Boluspor kira borçları

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, altyapı sporcularının bulunduğu tesisin kira borcu nedeniyle ihbarname gönderilmesine ilişkin bir toplantı düzenledi.

KYK ve icra borçları, enflasyon, kira...! Ceza affında tarih netleşti

Başta ekonomi olmak üzere birçok düzenleme 1 Ekim tarihinin gelmesiyle çalışma masasında yer alacak. Hazırlıkları süren çalışma kapsamında KYK borçlarının faizinin silinmesi, elektrik su faturası kaynaklı icra dosyalarının silinmesi için yeni bir düzenleme yapılması tahmin ediliyor.

DHMİ'nin bir şirketin kira borçlarını ertelemesi mecliste!

DHMİ'nin bir şirketin kira borçlarını ertelemesi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile iş yerlerinin kira giderlerinin azalan ciro oranınca hesaplanan kısmının Hazine tarafından karşılanması amaçlanıyor.

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Ankara'da esnaflar kira artışlarının dondurulmasını istiyor!

Ankara'da faaliyet gösteren ve koronavirüs nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar kira artışlarının dondurulması yönünde talepte bulundu. 

Servet GYO kredi borçlarının tamamını kapattı!

Servet GYO, Kasım ayında yapmış olduğu son kredi ödemesiyle birlikte bahse konu kredi borçlarının tamamını kapatarak, bankalara olan tüm kredi borçlarını ödedi. 

Emlak vergisi borçları yapılandırılacak mı?

Başta vergi ve sigorta prim borçlarına ilişkin yapılandırmayı kapsayan Kanun teklifi, yeni varlık barışını da içerecek şekilde geçen hafta TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi Gelir Vergisi'nden KDV'ye birçok konuda yenilikler getiriyor...

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan 2020'nin üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre; ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı.

Müjde! GSS borçlarına af!

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlar torba yasa ile borçlarından kurtulacak. Gelir testi yaptıranların geçmiş borçları af kapsamına alınacak. Borcu olanlar Nisan ayına kadar sağlık hizmeti alabilecek.

Boluspor kira borçları Haberi

Boluspor kira borçları

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Boluspor'a, altyapı sporcularının bulunduğu tesisin kira borcu sebebiyle ihbarname gönderilmesine ilişkin, kulüp avukatı Sinan Barut ve yöneticilerle basın toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, konunun bir haftadır Bolu'nun gündeminde yer aldığını söyleyen Çarıkcı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; altyapıya önem vereceksiniz. Gençlik ve Spor Bakanı diyor ki, reklam parası vermem, ama bana altyapı ile ilgili bir proje getirirsen hiçbir sorun yok. Altyapıda şu an 75 öğrencimiz var. Bunların tamamı yabancı. Burada 14 ile 19 yaş gurubundan sporcularımız var. Bu kardeşlerimiz Boluspor Koleji'ne ya da bir başka okula gidiyor. 1,5 milyon lira ile de onların sabah, öyle ve akşam yemekler ile ulaşımları...