03 / 05 / 2024

Boluspor

Boluspor

Bilindiği üzere Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Hürriyet Caddesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarının ışıklarının yanında bulunan arsa mecliste oy birliğiyle benzin istasyonu olmuştu.

Eminevim, Boluspor'un forma sponsoru oldu!

Boluspor, Eminevim firması ile bir yıllık göğüs ve stat reklamı konusunda anlaşma imzaladı. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, "Türk sporuna destek vermeye devam edeceğiz. Boluspor'a vereceğimiz destek de onların gücüne güç katacak" dedi...

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Boluspor'da kira borcu toplantısı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, altyapı sporcularının bulunduğu tesisin kira borcu nedeniyle ihbarname gönderilmesine ilişkin bir toplantı düzenledi.

Boluspor'a yeni stat geliyor!

Boluspor'un yeni stat talebi sonrasında siyasilerden bu konu ile ilgili açıklamalar ve stat yapılması için girişimlerde bulunacağına dair sözler gelirken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yapılması planlanan yeni stadyum için 40 dönümlük arazinin hazır olduğunu söyledi.

Boluspor Benzin İstasyonu kiraya mı verilecek?

Bilindiği üzere Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Hürriyet Caddesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarının ışıklarının yanında bulunan arsa mecliste oy birliğiyle benzin istasyonu olmuştu.

Bolu'ya stadyum müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Boluspor taraftarına müjde vererek Küçük Berk Mahallesi'nde yapılacak 15 bin kişilik stadyumun onayının alındığını söyledi...

Boluspor Haberi

Boluspor

Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak adına önemli bir proje olan Boluspor Benzin İstasyonu ile ilgili nasıl bir çalışmanın yapılacağı, bu istasyonun hangi yolla ve nasıl kiraya verileceği ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, mevcut yönetimin bazı istasyon sahiplerine gönderdiği davet mektubu ise kafaları karıştırdı.


TEKLİF TOPLUYORLAR


Bazı istasyon sahiplerine gönderilen teklif mektupları ile istasyon kiraya verilmeye çalışılıyor. Öte yandan yönetim bu çalışmaları sürdürürken kamuoyuna bu istasyonun hangi yolla kiraya verileceği açıklanmıyor.


KONGRE ÖNCESİ YAPILAN ETİK Mİ ?


Bilindiği üzere 28 Mayıs’ta kongreye gidecek olan Boluspor’da benzin istasyonunun apar topar kiraya verilmeye çalışılması kafaları karıştırıyor. Şu ana kadar çift listenin olması sebebiyle benzin istasyonunun kongre sonrasında yeni seçilecek yönetim tarafından kiraya verilmesinin daha etik ve karlı olacağı camianın ortak fikri.


BABANIZIN DEĞİL, BOLUSPOR’UN MALI


Tamamen Boluspor’a...