17 / 05 / 2024

Boluya cezaevi geliyor

Boluya cezaevi geliyor

Adalet Bakanı Kenan İpek, Bolu'nun Gerede ilçesine yapılacak cezaevine ilişkin, "Kapalı ve açık cezaevi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bölge cezaevi haline gelecek orası" dedi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor!

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor. OTIUM Eco Club Side, çocuklara yönelik sunduğu hizmetlerle güvenliği ve rahatlığı da üst seviyeye çıkarıyor

Rami'den Vialand'e teleferik geliyor!

Rami ile Vialand arasına 2,5 kilometrelik teleferik geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında yapılacak teleferik hattı projesini 21 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediyor...

Her yıl 3 bin turist evlilik için Türkiye'ye geliyor!

Turistler Türkiye’ye daha çok tatil için geliyor. Ancak son zamanlar dizilerin etkisi ve İstanbul’un cazibesiyle birlikte, turistler artık sadece tatil değil evlenmek için de Türkiye’yi tercih ediyor...

Marmaray'a kardeş geliyor!

İstanbul'da Marmaray' a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak.

Sinpaş'tan yıl sonuna kadar 4 proje daha geliyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin ilk yarı yıl sonuçlarını değerlendirdi. Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş'tan yıl sonuna kadar 4 proje daha geliyor. Firma, 2014’ün ilk yarısında satış cirosunu yüzde 70 arttırdı.

Şua İnşaat'tan yeni proje geliyor!

Fikirtepe'nin en yüksek noktasına 'Şua' imzası İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor.

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi muafiyetine sınır geliyor!

Tarihi eserlere sağlanan emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi muafiyetine sınır geliyor. Buna göre Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı gibi tarihi binalarda bulunan işyerleri emlak vergisinin yarısını, çevre temizlik vergisinin tamamını ödeyecek

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası piyasanın arkasından geliyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin yeterli olmadığını belirterek, " Merkez Bankası piyasanın arkasından geliyor. Biz de bunun tam tersini istiyoruz " dedi.

Sanayi kuruluşlarına e-denetim geliyor!

Sanayi kuruluşlarına e-denetim geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sanayi kuruluşlarından kaynaklı kirliliğin takibi ve de önlenmesi amacıyla dünyada ilk kez " e-denetim " uygulamasını başlatacak.

Maltepe'de yeni binalara otopark zorunluluğu geliyor!

Maltepe Belediyesi'nin her salı günü geleneksel hale getirdiği " Halk Buluşmaları ", Maltepelilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Maltepe' de yeni binalara otopark zorunluluğu geliyor.

Zeytinburnu sahiline bir otel daha geliyor!

Zeytinburnu sahiline bir otel daha geliyor. Sahildeki otel zincirini tamamlayacak olan TOBB’un 73 bin metrekarelik arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılacak olan inşaatın yüksekliği 70 metreyi bulacak.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Boluya cezaevi geliyor Haberi

Boluya cezaevi geliyor



Adalet Bakanı Kenan İpek, Bolu'nun Gerede ilçesine yapılacak cezaevine ilişkin, "Kapalı ve açık cezaevi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bölge cezaevi haline gelecek orası" dedi.


Bolu Adliyesi'ni ziyaret eden Bakan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Baro Başkanı Ferit Atalay, hakim ve savcılar tarafından karşılandı.


Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven ile makamında bir araya gelen Bakan İpek, yeni yapılacak Bolu Adliye Sarayı hakkında yetkililerden bilgi aldı.


 İpek, burada yaptığı konuşmada, adliye sarayıyla ilgili çalışmanın bakanlık nezdinde devam ettiğini belirterek, "Bolu’da yeni adliye çalışmaları devam ediyor. Ama inşallah son aşamaya geldik" diye konuştu.


 Bakan İpek, "Projesi bitti, yeni yerimizde inşallah 2 ay içerisinde ihalesi yapılacak. Yeni adliye sarayımıza kavuşmuş olacağız. Adalet hizmetlerini inşallah en iyi şekilde yerine getireceğiz. İnşallah 2 ay içerisinde ihaleyi yapmış olacağız. İhale...