16 / 05 / 2024

bomonti istanbul projesinin adı belli oldu

bomonti istanbul projesinin adı belli oldu

İstanbul Bomonti projesini eylülde satışa sunulacak. Projeye Bomonti Queen adını verdiklerini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede 800 konut yer alacağını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Litus İstanbul projesinin değeri belli oldu! İş GYO o rakamı duyurdu!

İş GYO tarafından hayata geçirilen Litus İstanbul projesinin değeri açıklandı. Peki Litus İstanbul projesinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o projenin değeri...

Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Pasifik GYO tarafından, Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Avangart İstanbul projesinin değeri ne kadar?

Avangart İstanbul projesinin mevcut durumuyla toplam değeri 1 milyar 319 milyon 118 bin 500 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 556 milyon 559 bin 830 TL oldu. 

Kanal İstanbul projesinin ihaleleri hız kesmiyor!

Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Su ve Atıksu Komisyonu Başkanı Selahattin Beyaz, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul projesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul'a ilk kazmanın vurulacağı tarih belli oldu. Peki Kanal İstanbul projesinin ihalesinin ne zaman yapılacağı belli mi?

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları tam gaz! 

Çılgın proje Kanal İstanbul için açıklamalar ardarda geliyor. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte çılgın projede son durum...

Kanal İstanbul projesinin fizibilite raporu TBMM gündeminde!

Kanal İstanbul Projesinin fizibilite raporu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul projesinin temeli 2021'in ilk yarısında atılacak!

Kanal İstanbul Projesi için tarihler netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “hayalim” dediği, asrın projesi Kanal İstanbul'un planları Ocak'ta askıya çıkıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Planlarımızı tamamladık inşallah ocak ayı itibariyle planlarımızı askıya çıkaracağız" dedi.

Kanal İstanbul projesinin amacı nedir?

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Projenin İstanbul'a ne katkısı olacak? İşte detaylar...

Cer İstanbul projesinin örnek dairesi tamam!

Bulunduğu bölgeye değer katan projelerin markası olan Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Cer İstanbul'un örnek dairesi hazır. 

Kanal İstanbul projesinin 1. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

bomonti istanbul projesinin adı belli oldu Haberi

bomonti istanbul projesinin adı belli oldu

Sinpaş GYO, uzun süredir beklenen İstanbul Bomonti projesini eylül ayında satışa sunacak. Anthill ile Hilton oteli arasında inşa edilecek projeye Bomonti Queen adını verdiklerini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede 800 konut yer alacağını dile getirdi. Aile yaşamının ihtiyaçlarına yanıt verecek bir konut projesi tasarladıklarını belirten Gacemer, "Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olacağına inandığımız projemizde önceliğimiz aileler olacak. İnsanlar şehir merkezinde oturacak site bulamıyor. Biz bu projelerin imkanlarım bir araya koyarsak bir çekim gücü oluşturacağımızı düşündük. Ailelerin yaşam ihtiyacını içeren evler hayata geçireceğiz. İlk defa rezidans yaşamında aileyi ön plana çıkartacağız" dedi. Aidat giderleri konusunda hassas davranacaklarını belirten Gacemer, kira bedelini bulan aidatları eleştirdi. Yılın ilk 3 ayında başarılı bir satış...