29 / 04 / 2024

Sinpaş Bomonti projesi eylülde satışa sunulacak!

Sinpaş Bomonti projesi eylülde satışa sunulacak!

İstanbul Bomonti projesini eylülde satışa sunulacak. Projeye Bomonti Queen adını verdiklerini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede 800 konut yer alacağını dile getirdi.



Sinpaş GYO, uzun süredir beklenen İstanbul Bomonti projesini eylül ayında satışa sunacak. Anthill ile Hilton oteli arasında inşa edilecek projeye Bomonti Queen adını verdiklerini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede 800 konut yer alacağını dile getirdi. Aile yaşamının ihtiyaçlarına yanıt verecek bir konut projesi tasarladıklarını belirten Gacemer, "Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olacağına inandığımız projemizde önceliğimiz aileler olacak. İnsanlar şehir merkezinde oturacak site bulamıyor. Biz bu projelerin imkanlarım bir araya koyarsak bir çekim gücü oluşturacağımızı düşündük. Ailelerin yaşam ihtiyacını içeren evler hayata geçireceğiz. İlk defa rezidans yaşamında aileyi ön plana çıkartacağız" dedi. Aidat giderleri konusunda hassas davranacaklarını belirten Gacemer, kira bedelini bulan aidatları eleştirdi. Yılın ilk 3 ayında başarılı bir satış donemi geçirdiklerini belirten Seba Gacemer, "Geçtiğimiz mart ayında Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı toplam 415 konut satışıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla satış adedine ulaşan özel sektör şirketi olduk. Emlak Konut GYO 15 aktif projede 480 birim sattı. Sinpaş Yapı ile birlikte yılın ilk 3 ayında 700 adet birimde 360 milyon liralık satış gerçekleştirdik. Geçen yıl aynı dönemde bu 416 adet satışla 200 milyon liralık ciro olmuştu" dedi. Haziran seçimlerinden soma yılın ikinci yansının gayrimenkul sektörü için hareketli olacağını öngören Gacemer, dolardaki artışın maliyetleri arttırdığını ve bunun da hazirandan soma ev fiyatlarına yansıyacağımı dile getirdi. 


Ankara'ya yeni yatırım 

İstanbul Sancaktepe'de inşa ettikleri Aydos Country konut projesine ilgiden memnun olduklarını da söyleyen Seba Gacemer, 1. etap satışları tamamlamak üzere olduklarını belirtti. Sinpaş GYO'nun Ankaıa'daki İncek hayata geçirdiği 900 konuttan yüzde 90'ının satıldığım söyleyen gacemer, "3 yeni pı ojemizin lansman hazırlıkları içindeyiz. Ankara'daki projelerimize olan yoğun talep, bizi yeni projeler geliştirmeye yöneltti. Çankaya Oran ve Gaziosmanpaşa'daki arazilerimizde projelerimiz yükselmeye başlayacak. Ankara'da yepyeni bir rüzgar estirmeye hazırlanıyoruz.


Hürriyet


Geri Dön