04 / 05 / 2024

Bomonti konut sekrörü

Bomonti konut sekrörü

İstanbul’un yükselen değeri Bomonti konut üreticilerinin yatırım adresi haline geldi. Bölgede hayata geçen projelerde konutlara ilgi oldukça fazla. Emin Maltepe, projelerdeki satış ve kiralamalara çok ciddi talep olduğunu söyledi.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları!

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede 69 konut ve 13 dükkan yer alıyor.

Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi!

Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi. Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi.

Ispartalı Merko konut sektörüne giriyor!

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Çayboyu’na Cuma günü açtıkları yeni şubenin ardından her yıl bir mahalleye şube açacaklarını bildirdi. Firma konut sektörüne giriyor..

Konut sektörünün hareketliliği mobilya sektörüne de yansıdı!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı mobilya sektörünü değerlendirdi…Konut sektörünün hareketli dönemi, ihtiyaç gereği mobilya sektörüne de değdi.

Konut sektörü Merkez Bankası'nı bekliyor!

Konut sektörünün önde gelen temsilcileri faizde yapılacak indirimin başta inşaat olmak üzere piyasaya hareketlilik getireceğini belirtti.

Konut sektörü Merkez Bankası'nın faiz indirimini bekliyor!

Bakan Zeybekçi'nin, "Faiz indirimi konusunda hala atılacak adım var" açıklaması konut sektöründe gözleri faiz indirimi için Merkez Bankası'na çevirdi. Sektörün temsilcileri faizdeki indirimin başta inşaat olmak piyasaya hareketlilik getireceği görüşünde.

Kepez'de konut yatırımı artacak!

Kepez Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi’nde kapalı olan imarlı yolların tamamına yakınının açıldığı ve 12 kilometrelik yeni yol hizmetinden sonra bölgede konut yatırımının arttığı bildirildi.

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı 'konut' yatırımlarıdır!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye’deki fırsatlar ve sektörün yabancı yatırımcılar için çekiciliği hakkındaki fikirlerini belirtti. Maya, "Türkiye Gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı hiç kuşkusuz “konut” yatırımlarıdır." dedi

Konut yatırımcısı son 5 yılda yüzde 75 oranında kazandı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor.

Konut yatırımı getirisi doları solladı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor

TOKİ Eskişehir'e yeni konut yatırımı yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Eskişehir'de bin, bin 500 arası yeni ilave konut yatırımı yapacağız" dedi. Turan, Eskişehir'de sosyal konut yapacak arazilerin mevcut olduğunu dile getirdi.

Konut sektöründeki daralma yan sanayiyi etkilemedi!

Dünya Gazetesi’nden Leyla İlhan’ın haberine göre, konut satışlarında ilk sekiz ayda yaşanan daralma konut sektörüne bağlı olan ya sanayideki birçok sektörü etkilemedi.

Emlak Konut GYO gayrimenkul ve konut sektörüne bakış raporu açıklandı!

Konut ihtiyacı orta ve orta alt segmentte yoğun şekilde sürüyor, orta üst ve lüks segmentte ise talep yavaşladı. Emlak Konut GYO gayrimenkul ve konut sektörüne bakış raporu açıklandı.

Bomonti konut sekrörü Haberi

Bomonti konut sekrörü

İstanbul’un yükselen değeri Bomonti konut üreticilerinin yatırım adresi haline geldi. Bölgede hayata geçen projelerde konutlara ilgi oldukça fazla. Keller Williams Platin Bölge Müdürlüğü Ortağı Emin Maltepe, portföylerinde yer alan Extensa Bomonti Apartman, Modern Palas ve Tekfen gibi projelerin ikinci el satışlarında alternatif kalmadığını belirterek, bölge bir cazibe merkezi olsa da, kaliteli ve lüks konutun da müşteri algısında büyük artısı olduğunu belirtti. Maltepe, projelerdeki satış ve kiralamalara çok ciddi talep olduğunu söyledi.


İstanbul’un yükselen değeri Bomonti, son yıllarda konut sektörünün gözdesi haline geldi. Son 5 yılda 20’ye yakın projenin hayata geçtiği Bomonti’de, doluluk oranları yüzde 90’ları geçti. 4 bine yakın konutun bulunduğu bölgede projeler devam ediyor.


Keller Williams Platin Bölge Müdürlüğü Ortağı Emin Maltepe, Bomonti’nin en büyük avantajı olarak ‘lokasyon’u işaret ederken,...