07 / 05 / 2024

bomonti sinpaş gyo projesi

bomonti sinpaş gyo projesi

Bir çok başarılı projeye imza atmış olan Sinpaş GYO, Şişli'de hayata geçireceği Bomonti projesini 24 Mayıs 2012 Perşembe günü görücüye çıkaracak

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti lansmanı 4 Mart'ta!

Queen Central Park Bomonti, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak. toplantı 4 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek.

Sinpaş GYO Queen Bomonti fiyat!

Sinpaş GYO Queen Bomonti fiyat listesi 498 bin 755 TL'den başlıyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park Rezidans projesinde 48 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim!

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park projesinde daireler 2018 yılı Mayıs ayında teslim ediliyor...

Sinpaş GYO Queen Bomonti fiyatları!

Sinpaş GYO Queen Bomonti fiyatları 894 bin 755 TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajının bulunduğu Sinpaş Queen Central Park projesi Mayıs 2018 yılında tamamlanıyor...

Sinpaş GYO Queen Central Park'ta yüzde 10+yüzde 5 indirimle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de inşa edilen projede daireler 1+0'dan başlıyor. Queen Central Park'ta daireler İstanbul Boğazı, Haliç ve deniz manzaralı olarak yer alıyor.

Sinpaş GYO, Queen Bomonti'yi Dubai Cityscape'te satışa sundu!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape'te yılın son çeyreğinde lansmanım yapacağı Queen Bomonti başta olmak üzere 4 projeyi Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının beğenisine sundu.

Sinpaş GYO Queen Bomonti ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na İstanbul’u taçlandıracak Queen Bomonti projesi ile katılıyor. Proje Arap Yarımadası’nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

Queen Bomonti Sinpaş GYO projesi!

Queen Bomonti Sinpaş Yapı projesi toplamda 800 adet daireden oluşuyor. Tago Mimarlık imzası ile dizayn edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti bölgesinde hayata geçiriliyor.

Bomonti Sinpaş Queen Eylül'de satışa çıkacak!

Sinpaş GYO 900 konutluk Queen Bomonti projesi için kolları sıvadı. Eylül ayı içerisinde satışa çıkması planlanan projenin zirve noktası taç şeklinde olacak..

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine hazırlanıyor. Proje ile ilgili ayrıntıları Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer verdi.

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş GYO'nun 40. yıl kampanyası devam ediyor. Kampanya, Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli projelerinde geçerli.

bomonti sinpaş gyo projesi Haberi

bomonti sinpaş gyo projesi

Konsept konut projeleriyle konut sektöründe ilklere imza atan Sinpaş GYO, 

yeni projesiyle şehir yaşamından kopamayanları, Sinpaş kalitesi ve ayrıcalığıyla 

tanıştırmaya hazırlanıyor.


İstanbul’un ve İstanbullunun uzun süredir beklediği Sinpaş GYO Bomonti Projesi

Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesinde Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ve Acun Ilıcalı eşliğinde tanıtılacak.


Sinpaş GYO Bomonti projesi hakkındaki ilk bilgiler;


Bir süredir ön talep toplanan Sinpaş GYO Bomonti projesi, Ant Yapı'nın hayata geçirdiği Anthill Residence'ın hemen yanında yükselecek. Yola cepheli olan arsa üzerinde yükselecek olan projenin ismi ve kaç konuttan oluşacağı henüz açıklanmadı. 


Fer Yapı ve Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen İtower Bomonti projesinde oldukça yakın olan Sinpaş Bomonti projesi Kağıthane-Beşiktaş-Taksim-Kasımpaşa tünellerinin yanında başında yükselecek.


444 1 440