02 / 05 / 2024

bomonti sokak hayvanlarına destek

bomonti sokak hayvanlarına destek

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Hafriyat zorbaları!

Kadıköy Fikirtepe'de sokak aralarına ve bazı özel mülklere kaçak şekilde hafriyat ve moloz dökülüyor. Bölgede yaşayanlar kaçak dökümlerin gece saatlerinde, plakaları sökülen kamyonlarla yapıldığını söyledi...

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Mahall Bomonti İzmir lansmanı 13 Temmuz'da!

Enerji, sağlık, doğalgaz ve inşaat başta olmak üzere ülkemiz ekonomisine pek çok alanda değerli katkılar sağlayan Türkerler Holding, İzmir’de yer alan Mahall Bomonti projesini basına lanse edecek. 

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Ersin Gören hayvanlar için lüks sitedeki evini satıp kiraya çıktı!

Edirneli hayvansever Ersin Gören, ilgilendiği sokak hayvanlarını için lüks sitedeki evini satıp bahçeli bir eve taşındı.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinde sona gelindi!

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlanırken proje yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal oldu.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

bomonti sokak hayvanlarına destek Haberi

bomonti sokak hayvanlarına destek

Elde edilen gelir Bolluca Hayvan Barınağı’ndaki sevimli dostlarımızın tedavisi için harcanacak.  


2016 Mayıs ayında kapılarını açmaya hazırlanan The House Residence Bomonti sosyal sorumluluk projeleriyle İstanbul’un tarihi semtine şimdiden hareket getirdi. The House Residence’ın, son projesi, Bolluca Hayvan Barınağı’nda tedavi edilmeyi bekleyen sevimli dostlarımız için gerçekleştirildi. 


Hayvan Hakları Derneği ile işbirliği yapan The House’un, kullanılmayan antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House Hotel’lere bırakma çağrısı geniş yankı buldu. Cağrıya önemli  isimlerden yanıt geldi. Yenigün Ailesi, Koç Müzesi, Autoban, The House Cafe, FYP, Oytun Berktan, Erkal Aksoy (A La Turca House) Luna Park, Bettina Hakko-BC Atelier tarafından onlarca değerli eşya bağışlandı. 


The House Residence Bomonti’nin tedaviye muhtaç hayvanlar için kurduğu stant Antika Pazarı’nın en ilgi gören köşesi oldu....