21 / 05 / 2024

booking

booking

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

Missafir'den konut sahiplerine kazandıran uygulama!

Bütün dünyada paylaşım ekonomisi gün geçtikçe büyüyor. Airbnb, Booking gibi uygulamalar sektörlerini domine edebilecek kadar genişledi. Missafir Kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile şirketin 2021 stratejilerini, yeni yatırım ve istihdam planlarını ve sektörünün geleceğini anlattı...

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Atlı tarafından kuruldu.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Kayseri Gevher Otel yılın en iyi oteli seçildi!

Kayseri şehir merkezinde bulunan Gevher Hotel ildeki otelleri, geride bıraktı. Booking.com üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu Gevher Hotel Kayseri'de yılın oteli seçildi.

Divan Gaziantep kendi alanının en iyisi seçildi!

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Wyndham Grand Kalamış Hotel mükemmellik ödülü aldı!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com ’un konuk değerlendirmeleri sonucu “ Mükemmellik ” ödülüne layık görüldü.

Halal Booking Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Halal Booking Turizm Anonim Şirketi, Enver Jabıyev tarafından 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım 2014 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Bulgurlu Caddesi'nde kuruldu.

ISG Airport Hotel iki mükemmeliyet sertifikası ödülü aldı!

İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren ISG Airport Hotel'e dünyaca ünlü seyahat siteleri tripadvisor.com ve booking.com'dan bu yıl da iki mükemmeliyet sertifikası ödülü geldi...

ISG Airport Hotel’e bu yıl da 2 ödül geldi!

ISG Airport Hotel’e bu yıl da 2 ödül geldi. ISG Airport Hotel’e dünyaca ünlü seyahat siteleri tripadvisor.com ve booking.com’dan bu yıl da iki mükemmeliyet sertifikası ödülü geldi.

Rixos Downtown oteli Blue Award ödülünü kazandı!

Rixos'a 2 ödül daha 2014 yılına, Bentour, Booking.com, Top Hotels'den aldığı ödüllerle giren gözde şehir oteli Rixos Downtown Antalya, mayıs ayında da iki ödüle birden layık görüldü.

booking Haberi

booking

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor. Patron Ali Sayar ''Otelimiz gündüzleri kumsalı, akşamları eşsiz manzaraya bakan lokantası ve mönüsüyle yine iddialı'' dedi. Her yıl olduğu gibi salı-cuma ve cumartesi geceleri DJ'lik yapacağını söyledi. 'Bu arada 5 Oda'nın meşhur kahvaltıları da devam edecek'...