12 / 05 / 2024

Bootcamp Ventures

Bootcamp Ventures

5-6 Kasım 2013 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde altıncı kez düzenlenecek olan Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013’te şirketinizi dünyanın lider yatırımcılarına tanıtmak, finansal ve stratejik ortaklar bulma şansı yakalamak istiyorsanız acele edin..

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Fateh Fadhel, K. Abdulhageed Al Dubaı, Sameer Alkasmee ve Vaıl Aldhrab ortaklığında kuruldu.

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Umut Sucu tarafından kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Apartman yönetim süreçleri tek platformda toplanıyor!

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Interparex Ventures İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Interparex Ventures İnşaat Şirketi Fatih’te 1 milyon  TL sermaye bedeli  ile  Abdoul Karım , Munachım Ikechı Alozıe, Ramazan    Ekecik tarafından kuruldu.

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Tekfen’den, İsrailli siber güvenlik şirketine yatırım!

Türk şirketi Tekfen Holding, İsrailli Claroty'e sahibi olduğu Tekfen Ventures adlı fon aracılığıyla yatırım gerçekleştirdi. 

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

Tekfen, cirosunu 5 yılda 10 milyar TL'ye çıkaracak!

Bu yıl 60. yılını kutlayan Tekfen Grubu, müteahhitlik, tarımsal sanayi ve gayrimenkul sektörleri dışında dijital dünyadaki girişimciler için ABD’de Tekfen Ventures’i kuruyor

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Global Liman, M.Demajo Port Ventures'ı satın alacak!

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.

Bootcamp Ventures Haberi

Bootcamp Ventures

Bootcamp Ventures tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında e-öğrenme, dijital medya, mobil, e-ticaret, sağlık teknolojileri, IT ve büyük veri alanlarından girişimci Türk şirketler DCM, Orange, Panasonic, BBVA Ventures, QualComm Ventures gibi dünyanın lider yatırım şirketlerinin yöneticilerine şirketlerini tanıtma fırsatı elde edecek.

30 Eylül’e kadar yapılan başvurular arasından doğru iş modeline ve ekibe sahip, yurtdışı hedefleri bulunan 20 şirket iX Istanbul 2013’de sunum yapmak için seçilecek. Profesyoneller tarafından ciddi bir ön eleme ardından iX Istanbul 2013’te yer almak için seçilecek 20 şirket etkinlik öncesi konunun uzmanları ile birlikte şirket tanıtım sunumlarını hazırlama ve mentorlük hizmetlerinden faydalanma fırsatı elde edecekler. 5-6 Kasım 2013’te sunumlarını yatırımcılarla paylaştıklarında ise anında geri bildirim alma ve birebir toplantılar yapma şansı elde edecekler.

Bunun yanı sıra organizasyonda sunum yapmaya hak...