28 / 04 / 2024

Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013 5-6 Kasım'da düzenleniyor!

Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013 5-6 Kasım'da düzenleniyor!

5-6 Kasım 2013 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde altıncı kez düzenlenecek olan Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013’te şirketinizi dünyanın lider yatırımcılarına tanıtmak, finansal ve stratejik ortaklar bulma şansı yakalamak istiyorsanız acele edin..



Bootcamp Ventures tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında e-öğrenme, dijital medya, mobil, e-ticaret, sağlık teknolojileri, IT ve büyük veri alanlarından girişimci Türk şirketler DCM, Orange, Panasonic, BBVA Ventures, QualComm Ventures gibi dünyanın lider yatırım şirketlerinin yöneticilerine şirketlerini tanıtma fırsatı elde edecek.

 

30 Eylül’e kadar yapılan başvurular arasından doğru iş modeline ve ekibe sahip, yurtdışı hedefleri bulunan 20 şirket iX Istanbul 2013’de sunum yapmak için seçilecek. Profesyoneller tarafından ciddi bir ön eleme ardından iX Istanbul 2013’te yer almak için seçilecek 20 şirket etkinlik öncesi konunun uzmanları ile birlikte şirket tanıtım sunumlarını hazırlama ve mentorlük hizmetlerinden faydalanma fırsatı elde edecekler. 5-6 Kasım 2013’te sunumlarını yatırımcılarla paylaştıklarında ise anında geri bildirim alma ve birebir toplantılar yapma şansı elde edecekler.

 

Bunun yanı sıra organizasyonda sunum yapmaya hak kazanan girişimciler Bootcamp Ventures’ın küresel yatırımcılar ve girişimciler platformu “Deal Market”a da bir yıllık üyelik kazanarak, şirketini konferans sonrası da yabancı yatırımcılara tanıtma imkanı bulacak.

 

Bu sene ilk defa etkinlik kapsamında yatırımcılar arasında “En İyi Yatırımcı” ve girişimci şirketler arasında da “En İyi Sunum Yapam Girşimci Şİrket” ödüllendirilecek ve kazananlar uluslararası duyurularda yer alacak.

 

Eğer şirketinize ve ekibinize güveniyor, uluslararası arenaya açılmak istiyorsanız 30 Eylül 2013’e kadar başvuruda bulunabilirsiniz!

 

Bootcamp Ventures iX Istanbul Bootcamp Ventures ve yerel ortağı WBCons Business Consultancy tarafından organize edilmektedir.




Geri Dön