16 / 05 / 2024

Bora Dişöz

Bora Dişöz

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Artvin Yusufeli'nde 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi!

Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde, 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi.

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Bora Coşkun tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere, İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçimi hususu Genel Kurul tarafından kabul  edildi. 

Doğuş GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Doğuş GYO 'nun 2020 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verdi. 

İntema İnşaat 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verild

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Halk GYO 2020, 2021 ve 2022 yılları için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO'nun 2020, 2021 ve 2022 yılları için hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Bora Dişöz Haberi

Bora Dişöz

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) Her Türlü Turizm Hizmeti Vermek bu amaçla Yurt içi ve yurt dışı Turlar , geziler ile Festivaller ve Eğlenceler düzenlemek, Seyahat Acenteliği  ve tur Operatörlüğü ,rehberlik ve danışmanlık yapmak. Konusu ile ilgili Tarihsel ve kültürel yerlere Gezi ve turlar Düzenlemek,Rehberlik ve danışmanlık hizmeti yapmak.İlgili Kuruluşlardan  izin almak sureti ile Yurt içi ve yurt dışı Danışmanlık ve bilet Komisyonculuğu yapmak. Uçak kiralamak ,Uçak yolcu koltuklarını kısmen veya tamamen kiralamak kiralanan koltukları tur operatörlerine veya iç  ve dış piyasaya  pazarlamak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket Konusu ile ilgili...