18 / 05 / 2024

Boran Ekinci biyografi

Boran Ekinci biyografi

Fethiye Marina projesiyle bilinen Boran Ekinci kimdir? Boran Ekinci'nin eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde. İşte Boran Ekinci ve Boran Ekinci imzalı projeler...

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elitok tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Gazeteci Boran, villasını satın almak isteyen 159 kişiye verdiği mücadeleyi kazandı!

Büyükçekmece'de  Alkent 2000 Mahallesi'nde yaşayan Dursun Boran, imza toplayarak evini satın almak isteyen 159 kişiye karşı verdiği hukuk mücadelesinde mutlu sona ulaştı. 

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Dursun Boran aidat yüzünden evinden olacak!

Mahalle statüsüne kavuşan Büyükçekmece’deki Alkent 2000’in sakinlerinden olan gazeteci Dursun Boran, 2 bin 351 liralık fahiş aidatı ödemek istemeyince evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi Mahmut Güçlü Kankotan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Boran Ekinci biyografi Haberi

Boran Ekinci biyografi

Boran Ekinci kimdir?

Boran Ekinci, 1963 yılı Diyarbakır doğumlu. 1987 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Boran Ekinci, 1989’da Hakan Dalokay ile birlikte İstanbul’da Dalokay–Ekinci Mimarlık Ltd. Şti.’yi kurdu.


Mimarlık Bölümünden mezun olduğu yıl Ekinciler ve Ort. İnş. Ve Tic. Ltd. Şti.’nde profesyonel meslek hayatına başlayan Boran Ekinci, 1988 yılında ise Mimtaş Ltd. Şti.’nde görev aldı. 1989 yılında İstanbul’da Hakan Dalokay ile birlikte Dalokay-Ekinci Mimarlık Ltd.Şti.’ni kurdu.


1991 yılında İstanbul’dan ayrılıp Ankara’da Boran Ekinci Mimarlık Bürosu’nu kuran Boran Ekinci, 1994’te büroyu Boran Ekinci Mimarlık Ltd. Şti.’ye dönüştürdü. 


Boran Ekinci, 1996 yılında İstanbul’a taşıdığı şirkette çalışmalarına devam ediyor.


Boran Ekinci imzalı projeler..

Belkıs Apartmanı (2011), Akhisar Evi (2010), İzmir Büyükşehir Belediyesi Opera Binası Mimari Yarışma Projesi - 8. Mansiyon (2010), Yalıkavak Evi (2008), Ursa...