03 / 05 / 2024

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle Alan Koyu'nda yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Antalya'da 3 önemli turistik alan ihaleye çıkıyor!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki üç önemli turistik alanı 29 Mart'ta ihaleye çıkarıyor...

Afyonkarahisar Merkez'de 3,6 milyon TL'ye Turistik Tesis alanı!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan Turistik Tesis Alanı 3 milyon 685 bin 781,90 TL bedelle satılıyor.

Aspat Tatil Köyü Ve Turistik Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspat Tatil Köyü Ve Turistik Tesisleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Okay tarafından kuruldu.

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

ADL NL Yapı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADL NL Yapı ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hamdullah Güngör tarafından kuruldu. 

Kartepe Belediyesi teleferik ve turistik tesis yaptırıyor!

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Çinimaçin Kalesi'ne turistik tesis inşa edilecek!

"Çinimaçin" kalesi olarak bilinen Bayburt Kalesi yeniden inşa edilecek. Kalede, sur onarımı ile arkeolojik kazı yapılacak. Kale etrafına turistik tesis inşa edilecek.

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi Haberi

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.  Üçağız Mahallesi Muhtarı Salih Çan, kısmen batan yatın geleceği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Günübirlik tur yatının 3 yıl önce Alan Koyu'nda yan yattığını kaydeden Çan, "Yat, Ali Efeoğlu ve Mehmet Borazan'a ait. Mehmet Borazan yaşamını yitirdi. Yat, borcundan dolayı icralık. Ama ne gelen var, ne giden. Ne olacağını da bilmiyoruz. Ancak burada bir servet çiirüyüp yok oluyor. Ahşap bir yat. Motoru çalışır durumda ve deposunda yalan mevcut. Çürümeye terk edilen yattan yakıt sızması çevre kirlüiğine neden olur. Kekova, dünyaca ünlü bir turistik bölge. Yatın kaldırılmasını istiyoruz. Birkaç yıl içinde tamamen çürüyüp denizi kirletecek" dedi. 



Antalya...