02 / 05 / 2024

Borçka Karagöl parkı

Borçka Karagöl parkı

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı doğrultusunda, toplantının açılış kısmında DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, alanın plan hükümleri ve yapılan Nazım ve Uygulama İmar Planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kağıthane Anıl Park Evleri'nde 415 bin TL'ye! Yeni proje!

Anıl Beton Tic. ve San. Ltd. A.Ş tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Anıl Park Evleri'nde toplamda 116 daire yer alıyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane Vadistanbul Park daire fiyatları!

Kağıthane Vadistanbul Park daire fiyatları 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesi 0,97 faizle 120 ay taksitle ödemeler yapılıyor...

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Artvin-Borçka Zipline Tesisi açıldı!

Artvin’de Çoruh Nehri üzerindeki Borçka Barajı gölü üzerine kurulan ve Karadeniz’in tek parçalı en uzun "zipline" tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu seçildi!

Borçka Belediye Başkanlığı Nisan 2016 Meclis toplantısı yapıldı.Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Ziver Yılmaz’ın haricinde diğer üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Borçka Belediye Meclisi'nin Şubat toplantısında imar görüşüldü!

Borçka Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi uyarınca Şubat birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 02.02.2016 gün ve saat 13:00 de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi.

Kağıthane Vadistanbul Park satılık!

Kağıthane Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle taksit yapılabilen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projenin ofis alanı 120 bin metrekareden oluşuyor.

Borçka Karagöl parkı Haberi

Borçka Karagöl parkı

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Nazım ve Uygulama İmar Planları Değerlendirme Toplantısı yapıldı. DOĞA Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce onaylanan Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı doğrultusunda, toplantının açılış kısmında DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, alanın plan hükümleri ve yapılan Nazım ve Uygulama İmar Planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra yüklenici firma tarafından hazırlanan Borçka Karagöl Tabiat Parkı Nazım ve Uygulama İmar Planları taslağı hakkında sunum gerçekleştirildi. Tabiat parkının doğal yapısını bozmadan alana gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yapılabilecek olan tesislerin yerleri ve nitelikleri hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, katılımcıların önerileri doğrultusunda tamamlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacağı bildirildi. 


Gazete...