28 / 04 / 2024

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projenin ofis alanı 120 bin metrekareden oluşuyor.



Vadistanbul Park Cendere'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 762 tane dairenin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.


Kağıthane  Vadistanbul Park  fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Vadistanbul Park Konutları İstanbul Ayazağa Cendere lokasyonunda inşa ediliyor. Projenin mağaza alanı 22 bin metrekare, ofis alanı ise 120 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Artaş, Aydınlı ve Invest imzası taşıyan Vadistanbul Park Evleri kreş, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve kafeler gibi sosyal alanlara sahip. 

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan tutar için yüzde 1.13 faiz oranıyla, banka kredisiyle vade uygulanıyor. 


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön