15 / 05 / 2024

Bornova 3. Sanayi Sitesi hizmet binaları

Bornova 3. Sanayi Sitesi hizmet binaları

Bornova Oto Tamircileri Odası'nın yeni hizmet binası ve Ar-Ge merkezinin temeli atıldı. Bornova Belediyesi'nin 3. Sanayi Sitesi'nde verdiği arsaya inşa edilecek binanın yapımına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği destek verdi.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Sanayi üretimi ağustosta aylık yüzde 0,8 azaldı, yıllık yüzde oranında 3,1 arttı

Sanayi üretim endeksi, ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,8 azaldı, yıllık bazda ise yüzde 3,1 artış gösterdi. İşte haberin ayrıntıları...

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Sanayi üretiminde düşüş! Yüzde 1.3 geriledi!

Kasım ayı verilerine göre, sanayi üretiminde Kasım ayında yüzde 1.3 düşüş gerçekleşti

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 3,4 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılının ilk iki çeyreğinde yükseliş gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, temmuz, ağustos, Eylül'de üst üste düşerek 3. çeyreği yüzde 3,4’lük kayıpla tamamladı. 

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. açıklanan rakamlara göre; inşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 artış kaydetti.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Bornova 3. Sanayi Sitesi hizmet binaları Haberi

Bornova 3. Sanayi Sitesi hizmet binaları


Bornova Oto Tamircileri Odası'nın yeni hizmet binası ve Ar-Ge merkezinin temeli atıldı. Bornova Belediyesi'nin 3. Sanayi Sitesi'nde verdiği arsaya inşa edilecek binanın yapımına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği destek verdi.


Tek yerden hizmet

3. Sanayi Sitesi'nde ayrı mekanlarda faaliyet gösteren Bornova Oto Tamircileri Odası hizmet merkezi ile Ar-Ge tesisleri, Şubat ayından itibaren aynı binada faaliyet gösterecek. Bina, Bornova Belediyesi'nin verdiği 195 metrekare arsada çelik konsültasyon olarak inşa edilecek. Yeni binada oda merkezinin yanı sıra, Ar-Ge merkezine test için gelecek otomobillere yönelik 4 araç girişi, 70 kişilik eğitim salonu, teknik ve eğitim ofisleri, proje koordinasyon merkezi yer alacak. Ar-Ge merkezinde elektrik-elektronik-mekatronik araçların arıza testleri yapılacak, ayrıca uygulamalı mesleki eğitimler sürecek. 45 gün sürecek inşaat sonunda binanın Şubat ayında hizmete girmesi planlandı....