04 / 05 / 2024

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açılışı

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açılışı

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Uşak Atatürk Spor Salonu 30 Ağustos'a yetişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye tarafından inşa edilen Atatürk Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Cahan, 3 bin kişilik yeni spor salonunun 30 Ağustos’ta yetiştirilmesini istedi.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açılışı Haberi

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açılışı


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin maliyetinin yüzde 70'ini karşıladığı ve Bornova Belediyesi ile  ortaklaşa yaptığı  Altındağ'daki "Bornova Atatürk Spor Kompleksi" resmi törenle hizmete açıldı. CHP Genel Sekreteri Prof. Kamil Okyay Sındır, CHP İl Başkanı Alaattin Yüsel,  Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, ilçe belediye başkanları Türkiye Basketbol Federasyonu temsilcileri, spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, Bornovalı milli basketbolcu Hüseyin Beşok ve meclis üyelerinin de katıldığı açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, görevde devamlılığa dikkat çekerek hem  Bornova Atatürk Spor Kompleksi hem de Doğanlar Stadı'nın projesine, Bornova Belediyesi eski Başkanı olan ve bugün CHP Genel Sekreteri  görevini yürüten  Prof. Kamil Okyay Sındır ile başladıklarını, sonra bayrağı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'nın aldığını söyledi.  Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'de yaptığı spor yatırımlarından örnekler verdiği...