06 / 05 / 2024

bornova atila sitesi

bornova atila sitesi

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde fiyatlar 425 bin liradan başlıyor, proje 3 blok halinde yükseliyor

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Bornova'da 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Bornova Pınarbaşı Mahallesi 5. Sanayi Sitesi'nde yer alan arsa 3 milyon 698 bin 490 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Coordinat Bornova öğrenciler için alternatif!

İzmir'de hayata geçirilen Coordinat Bornova projesi üniversite öğrencileri için alternatif yarattı. Projenin Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi olduğu kaydedildi.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Olgun Atila 2016 yatırım projelerini anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizim kentimizde para değil iyilik geçiyor. Varolan olumsuzlukları paylaşarak azaltmayı, iyilikleri çoğaltmayı hedefliyoruz” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Yenigün TV'nin konuğu oldu.

bornova atila sitesi Haberi

bornova atila sitesi

Olgun İnşaat tarafından İzmir Bornova 'da yaşama geçirilen Halil Atila Sitesi 3 blok halinde yükseliyor, projede 95 konut 25 ticari ünite bulunuyor.


5. Halil Atila Sitesi 'nde;

170 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler 425 bin liradan,

240 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon daireler ise 500 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


5. Halil Atila Sitesi'nde ;kapalı yüzme havuzu, TV uydu sistemi, fitness center, merkezi ısıtma ve sıcak su, otomatik panjur, ankastre mutfak, spa, sauna, açık ve kapalı otopark bulunuyor. Konum olarak Yüzbaşı İbrahim Hakkı caddesinde inşa edilen proje, Bornova Tapu Dairesi yakınında yer alıyor.


Telefon: (0232) 388 09 45

Web Adresi: http://www.olguninsaat.com.tr/new/

Ceren...