06 / 05 / 2024

Bornova depo ihalesi

Bornova depo ihalesi

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bornova'da 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Bornova'da 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 12. İcra Dairesi, Bornova'da bulunan arsayı 7 milyon 350 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sincan'da geri dönüşüm malzemesi karşılığında yıkım işi ihalesi!

Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan metruk bina ve depo için yıkım işi ihalesi düzenliyor.

Türk Kızılayı'ndan Erzincan'da inşaat ihalesi 16 Ocak'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Erzincan Mineralli Su İşletmeleri Fabrika Müdürlüğüne çelik depo inşaat yapımı için proje ihalesi 16 Ocak'ta yapılacak..

Ankara Yenimahalle'de 10 yıllığına kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'ndeki gayrimenkul depo olarak kullanılmak üzere kiraya veriliyor..

Merkez Bankası depo karşılığı döviz depo ihalesi açtı!

Merkez Bankası, 1 milyar dolar tutarında 1 hafta vadeli TL depo karşılığı döviz depo ihalesi açtı. faiz oranı dolar için yüzde 0,75 ve TL için yüzde 11 olarak belirlendi.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ihalesi 22 Eylül'e ertelendi!

Kirazlı-Halkalı Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri, Yer Altı Aktarma Merkezi (Otopark) Ve Depo Alanı İnşaatı'nın yapım işi ihalesi 22 Eylül 2016 gününe ertelendi.

Barankaya İnşaat'tan Halkpınar depo ihalesi açıklaması!

İzmir tramvay hattında çalışacak tren setleri için Halkapınar'da depo ve bakım alanı inşa ettirmek için yapılan ihaleyi kazanan Barankaya İnşaat'tan açıklama geldi.

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık depo ihalesi!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesi'nde bulunan depoyu kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkulün ilk yıl muhammen kira bedeli 120 bin TL+KDV olarak belirlendi.

İzmir Bornova Stadı'nda 3. etap çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Bornova depo ihalesi Haberi

Bornova depo ihalesi


İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı satışa çıkarıyor. Toplam değeri 1 milyon TL olan gayrimenkul iskan edilecek durumda olmayıp, depo olarak kullanılıyor. 


İhalesi; 22 Ekim 2014 günü 16:30- 16:40 arasında İzmir Adliyesi D3 Blok zemin katta yapılacak. İkinci ihale ise 19 Kasım 2014 günü 16:30 - 16:40 arasında yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

13.SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2014/18S


T.C. İZMİR 13. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2014/18 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Adresi : İzmir İl, Bornova İlçe, Ergene mahallesi, 14059 Ada No, 3 Parsel No,


(534 sokak No:2, 539 sokak No:2 ve No:3 Ergene mahallesi Bornova/İzmir)


Özellikleri : 20/08/2014 havale tarihli bilirkişi raporu ile; 534...