07 / 07 / 2024

bornova ergene resmi kurum alanı

bornova ergene resmi kurum alanı

İzmir Bornova İlçesi, Ergene Mahallesi 238 ada 6-7 parsellerde “Resmi Kurum Alanı”na ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yeniden askıya çıktı...

Bornova'da riskli binalar yıkılıyor!

Bornova Belediyesi, Ergene Mahallesi 555 ve 523 sokaklar arasında bulunan 8 riskli yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

İzmir Bornova Stadı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılan Bornova Stadı, yarın tarihindeki ilk resmi maça ev sahipliği yapacak.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Bornova Enerji İletim Hatları projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bornova 380 GIS İrtibatları Enerji İletim Hatları projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bornova açık pazar alanı ve karakol imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 710 ve 507 parsellerin '' Açık Pazar Alanı '' ve 101 parselin kısmen Resmi Tesis Alanı ( Karakol ) amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Bornova Ergene resmi kurum alanı imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Ergene Mahallesi 238 ada 6-7 parsellerde “Resmi Kurum Alanı”na ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yeniden askıya çıktı...

Bornova GIS Trafo Merkezi Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “380 kV Bornova 380 GIS Trafo Merkezi Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bornova'da satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık depo!

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

Büyükşehir Bornova Ergene Mahallesi'ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hazine Müsteşarlığı' nın mera olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla 2005 yılında elinden aldığı Bornova Ergene Mahallesi' ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor...

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire!

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor...

İzmir Bornova Myvia 414 satış ofisi!

İzmir Bornova Myvia 414 satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projede satışlar devam ediyor...

bornova ergene resmi kurum alanı Haberi

bornova ergene resmi kurum alanı


İzmir Bornova İlçesi, Ergene Mahallesi 238 ada 6-7 parsellerde “Resmi Kurum Alanı”na ilişkin olarak hazırlanan ve bakanlık tarafından onaylanan ve askı süreci tamamlanarak kesinleşen 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliklerinin İzmir 5. İdare Mahkemesinin 15 Ekim 2014 tarihli ve E.2013/1175 esas sayılı iptal kararı doğrultusunda revize edilmesine yönelik hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nce 27 Mayıs 2015 tarihinde onaylandı.


Bornova İlçesi, Ergene Mahallesi 238 ada 6-7 parsellerde “Resmi Kurum Alanı”na ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 9 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



Uygulama  İmar Planı Açıklama Raporu için tıklayın