18 / 05 / 2024

Bornova kiralık benzin istasyonu

Bornova kiralık benzin istasyonu

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonu ve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Bornova'da 5 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonu ve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Bornova kiralık benzin istasyonu Haberi

Bornova kiralık benzin istasyonu

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLEREK İHALE EDİLECEKTİR


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 5 yıllığına 18.05.2016 Çarşamba günü Bornova Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yukarıda yazılı 5 yıllık tahmini bedellerin arttırılması suretiyle kiraya verilecektir.

Kapalı Teklif Usulü

Tekliflerin hazırlanması:

Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat...