06 / 05 / 2024

Bornova-Manisa yolu

Bornova-Manisa yolu

İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Gölmarmara'da ulaşımda dönüşüm başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Gölmarmara ilçesini ziyaret ederek, yeni çevre yolu projesine entegre edilebilecek alternatif terminal alanları için incelemelerde bulundu.

Manisa Akhisar'ın yolları asfaltlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın okullar bölgesinde asfalt çalışması yaparak öğrencilerin sıklıkla kullandığı yolu güvenli ve konforlu hale getirdi.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Manisa Turgutlu'da yollar asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu’da asfaltlamaları devam eden Cephanelik Yolu’nu inceledi. Selvilitepe Mahallesi için Cephanelik Yolunun önemli olduğunu belirten Demir, yolun kazasız belasız kullanılmasını diledi.

Manisa Şehzadeler'e 90 bin metrekare parke taşı!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016'daki çalışmalarıyla ilçeye 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşendi.

Manisa Turgutlu'nun yolları sıcak asfaltla buluştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Cephanelik Yolu ile Sanayi Sitesi’ni bağlayan ve ağır tonajlı kamyonetlerin sıkça kullandığı Bilge Sokak’ı sıcak asfaltla buluşturdu

Manisa-Kula arasındaki 40 kilometrelik yol TBMM gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yapımı yarım kalan Uşak-Eşme ilçesinin bağlantı yolu olan Manisa-Kula ilçesi arasındaki 40 kilometrelik yolu meclis gündemine taşıdı..

Manisa'da 2 bin 250 kilometre yol asfaltla buluştu!

Manisalıların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla il genelinde asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 2 bin 250 kilometre yolu asfaltla buluşturdu.

Bornova-Manisa yolu Haberi

Bornova-Manisa yolu

 İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak. 


Bornova Erzene Mahallesi ve Evka-3 Metro istasyonunu tam ortadan kesen 6 şeritlik İstanbul Caddesi için vatandaşlar üst geçit isteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Habertürk Egeli'nin de gündeme getirdiği konunun ardından belediye, bölgeye üst geçit yapmak için ihaleye çıktı. 15 Aralık tarihinde yapılacak ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. İnşaat 150 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 


Habertürk...