29 / 04 / 2024

bornova narova satış ofisi

bornova narova satış ofisi

Dairelerin teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Narova 2. Etap Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Narova 2. Etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 

Bornova Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Bornova Belediyesi, 7 mahallesindeki 8 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bornova Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ümit Mahallesi'ndeki idare binası ve benzin istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de yapılacak..

Bornova'da satılık 3 arsa! 11,4 milyon TL'ye!

Bornova'nın Erzene, Kazımdirik, Egemenlik İlçeleri'nde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar T.C Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 11 milyon 404 bin TL  olarak belirlendi. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Temmuz'da gerçekleşecek...

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

bornova narova satış ofisi Haberi

bornova narova satış ofisi

Yapıtek imzası ile yükselen Narova 2. Etap'ta satışlar başladı. Toplam 9 etaptan meydana gelen projede villalar, kule, teras apartman ve alışveriş caddesi mevcut.


Narova 2. Etap satış ofisi ile 0232 435 45 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İzmir Bornova'da inşa edilen projede 1.100 adet daireye yer veriliyor.


Banka kredisine uygun olan Yapıtek Narova 2. Etap Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 80 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Narova 2. Etap fiyat listesine göre 1 oda 1 salonlar 168 bin TL ile 210 bin TL, 2 oda 1 salonlar 195 bin TL ile 392 bin TL, 3 oda 1 salonlar 338 bin TL ile 498 bin TL arasında değişiyor. 


İzmir Narova...