27 / 07 / 2024

Bornova otopark projeleri

Bornova otopark projeleri

Bornova'ya genç yaşta belediye başkanı olan Olgun Atila, 1 yılda ilçenin üniversite, turizm ve sanayi kenti hedefi doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Vatandaşların ortak talebi, otopark ve sosyal tesis oldu

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

İzmir Bornova'daki Küçükpark meydana dönüşecek!

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Bornova Kazım Dirik Mahallesi'ne otopark yapılması isteniyor!

Adını Kazım Dirik’ten alan mahalle, Bornova’nın en büyük mahallesi. İçinde Küçükpark ve Büyükpark’ı barındıran ve Bornova’nın kalbi olan bölgede daha çok öğrenciler yaşıyor. En önemli sorun ise otopark....

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

Bornova otopark projeleri Haberi

Bornova otopark projeleri


Bornova'ya genç yaşta belediye başkanı olan Olgun Atila, 1 yılda ilçenin üniversite, turizm ve sanayi kenti hedefi doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Yeni Asır'ın Atila'nın bir yılını değerlendirmelerini istediği vatandaşların ortak talebi, otopark ve sosyal tesis oldu. İlçede kenar semtlerde oturan vatandaşlar ise, daha çok ilgisizlikten yakındı. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda otopark sıkıntısı çeken vatandaşlar meydanın altına otopark yapılmasını istedi. Başkan Atila'yı semtlerinde daha çok görmek istediklerini belirten vatandaşlar, mahalle sorunlarına daha çok önem verilmesini istiyor. Emekli vatandaşlar, ilçenin Büyük Park ve Saraykent gibi semtlerinde belediyeye ait vakit geçirebilecekleri sosyal tesis ve kafeteryalar yapılmasını istedi. Öğrenciler ise, gençlere yönelik sosyal projeler görmek istediklerini ifade etti. Bornova'da 1 yıldır gözle görülür bir gelişme olmadığını belirten bazı vatandaşlar ise, ilçenin hak ettiği yere...