28 / 04 / 2024

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir Karşıyaka’nın hızla gelişen bölgesi Zübeyde Hanım Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanacak olan Royal Residence projesinin henüz lansman yapılmadan oldukça yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Mega Yapı A.Ş. bünyesinde inşa edilecek olan 73 daire ve 1000 metrekare işyerinden oluşan Royal Residence’nin 2018’in Şubat ayında kamuoyuna tanıtılması bekleniyor. Lansmandan önce satış yapmayacaklarım söyleyen Mega Yapı şirket ortakları Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, “Projemiz A+ müşteri portföyüne hitap ediyor. Şubat 2018’de lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Lansman ardından kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz” dedi.

 

Royal Residence’nin Zübeyde Hanım Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni bir soluk getireceğim ifade eden Mega Yapı Yönetim Kurulu Başkam Hayrettin Büyüksu, “Butik diyebileceğimiz bu projemizle bölgeye estetik bir güzellik katacağız. Bu proje bundan soma gerçekleştireceğimiz projelerimiz için de mihenk taşı olacak. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm projelerine de imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Royal Residence’da üç farklı konut tipinin bulunacağını dile getiren Büyüksu, “Projemizde 2+1,3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, cep sineması, fitnes salonu ve otopark imkanlarımız bulunuyor. Ayrıca ticari alanlarımızda bir AVM yer alacak. Bizde yatırım yapanlar en az yılda yüzde 50 kazanç sağlayacaklar” dedi.

 

TURİZM YATIRIMI YOLDA


Royal Residence’nin ardından Bornova’da 160 daire ve bir okul binası projesine başlayacaklarım vurgulayan Gökhan Tilkioğlu ise, “Önümüzdeki süreçte turizm yatırımlarına girmeyi de planlıyoruz. Çeşme’de hayata geçireceğimiz projeler var. Onları değerlendirmeye alacağız. 2020 yılı başından itibaren turizme de yatırım yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

AKILLI EVLER İNŞA ETTİ


MEGA Yapı'nın GiimUşpala’da hayata geçirdiği Sedistar Residence projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Hayrettin Büyüksu, projede 1+1'den 5+1’e kadar her bütçeye uygun daire seçenekleri bulunduğunu ifade etti. Körfez manzaralı daireler inşa ettiklerini belirten Büyüksu, “Sedistar Residence’de tüm daireler akıllı ev sistemiyle donatıldı. Binamızın ilk 2 katı otopark olarak düzenlendi. Sonra sosyal tesislerin ve işyerlerinin bulunduğu katlar planlandı. Bu alanda kafeterya, fitnes salonu, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve alışveriş merkezi yer alacak. Son 8 kat ise konut alanı olarak değerlendirildi. Ayrıca son katta bir açık yüzme havuzu ve kafeterya da yer alacak" diye konuştu.

 

http://megayapi.com/


Geri Dön