28 / 04 / 2024

Bornova Park lokasyon

Bornova Park lokasyon

Evren İnşaat tarafından hayata geçirilen Bornova Park projesinde sadece 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bornova Park'ta fiyatlar 185 bin liradan başlıyor.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

İzpek Trend Bornova nerede? İşte lokasyon!

İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen İzpek Trend Bornova projesinde 168 bağımsız bölüme yer veriliyor. Peki İzpek Trend Bornova nerede?

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Gümüş Park Avenue kampanya!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesi Gümüş İnşaat imzasını taşıyor. Gümüş Park Avenue kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gümüş Park Avenue ödeme planı!

Anahtar teslimlerin Mart 2019 yılında yapılması hedeflenen Bornova Gümüş Park Avenue projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Bornova Park lokasyon Haberi

Bornova Park lokasyon

İzmir Bornova'da Evren inşaat tarafından hayata geçirilen Bornova Park projesi 8 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.


Sadece 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bornova Park projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor. 



Güvenlik, sauna, resepsiyon, kafe, seyir terası, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahaso, cep sineması, resepsiyon gibi sosyal donatılara sahip olan Bornova Park projesinde konut alanları 74 metrekare olarak belirlendi. 


Toplamda 186 adet dairenin bulunduğu Bornova Park projesinin 2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor. 


Bornova Park nerede?


1776/30 sok.no:2 erzene mah. Bornovapark evleri  Bornova/ İzmir 

Telefon: 0212 342 06 26

Web adresi: