29 / 04 / 2024

Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi açıldımı

Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi açıldımı

İzmir'de, kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

Ege Üniversitesi'nin deprem cihazları Bornova Belediyesi'nden!

Bornova Belediyesi’nin; binaların depreme dayanıklılığının tespit edilmesinde kullanılan cihaz ve yardımcı ekipmanları Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile birlikte kullanılacak.

Buca De Jongh Köşkü devlet himayesine alındı!

Buca'da 2013 yılında SGK tarafından Şifa Üniversitesi'ne kiralanan De Jongh Köşkü'ne, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tekrar kararnameyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı el koydu.

İZTB arazisinin Şifa Üniversitesi'ne devri yargıda!

İzmir Ticaret Borsası kapatılan Şifa Üniversitesine istimlak yoluyla devredilen borsa arazisiyle ilgili hukuki sürecin devam ettiğini bildirdi.

Sağlık Bakanlığı'na devredilen kurumlar hizmete başladı!

İzmir'de, kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı

İzmir'de 2 hastane kamuya devredildi!

OHAL Kararnamesi kapsamında İzmir'de Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı.

İzmir Şifa Üniversitesi'ne bağlı ek binaların kapatma kararı iptal edildi!

İzmir 6. İdare Mahkemesi, Şifa Üniversitesi Bornova Araştırma ve Uygulama Merkezine ait bazı ek binalara yönelik kapatma kararına ilişkin Bölge İdare Mahkemesinin verdiği "yürütmeyi durdurma" kararını iptal etti.

Bornova Avcılar Effect satılık!

Konum bilgisine göre Şifa Hastanesine sadece 1 dakika kadar uzaklıkta buluna proje toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Avcılar Effect satılık daireler 2017 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

Şifa Üniversitesi'nin ihalesine tedbir kararı!

İzmir'de Şifa Üniversitesi'nin açık artırma usulüyle yaklaşık 18 dönüm arsasını ihaleye çıkardığı gayrimenkul satışı, mahkemenin 'tedbir kararı' ile durduruldu.

10 tıp merkezine kapatma kararı!

İzmir’de Şifa Üniversitesi’ne bağlı 9 tıp merkezine YÖK tarafından verilen kapatma kararı tebliğ edildi. Başkent Üniversitesi’ne bağlı 1 tıp merkezi için de kapatma kararı verildi.

Şifa Üniversitesi'nden Mavişehir'de satılık arsa!

İzmir'in imar planları tartışmalı bölgesi Mavisehir'de, Şifa Üniversitesi, sağlık tesisi imarlı 18 bin 375 metrekarelik arazisini, 35 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi açıldımı Haberi

Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi açıldımı

İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başladı.


Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine (TEAH) devredilen Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi, TEAH Bornova Ek Hizmet Binası olarak hastalara hizmet veriyor.


TEAH Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, hastanede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, hastanede cerrahi, dahiliye, çocuk hastalıkları, fizik tedavi, jinekoloji-onkoloji ve genel kliniklere ait 6 servis ile erişkin, çocuk, yenidoğan yoğun bakım servisleri, koroner anjiyo, endoskopi, tıbbi onkoloji, genetik laboratuvarı, kronik diyaliz ünitesi, son teknoloji cihazlarla donatılmış görüntüleme, nükleer tıp ve laboratuvar birimlerinin bulunduğunu söyledi.


Devlet güvencesinde daha kaliteli ve konforlu sağlık hizmetinin verildiğini kaydeden Prof. Dr. Akbulut, merkezi randevu sisteminden randevu alanların beklemeksizin...