04 / 05 / 2024

Bornova Stadı açıldı mı

Bornova Stadı açıldı mı

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

İzmir Bornova Stadı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılan Bornova Stadı, yarın tarihindeki ilk resmi maça ev sahipliği yapacak.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı açıldı!

Profesyonel ligde 2 futbol sahasına sahip Başakşehir’de bir stadyum da amatörler kulüpler için inşa edildi. Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı oynanan ilk futbol turnuvası ile açıldı.

Yeni 19 Mayıs Stadı açıldı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un maçlarını oynayacağı 33 bin 919 kapasiteli Yeni 19 Mayıs Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Bornova Stadı açıldı mı Haberi

Bornova Stadı açıldı mı


Alsancak Stadı’nın 2014 yılında yapılan depreme dayanıklılık testinde can güvenliği bakımından riskli çıkması ve yıkılmasının ardından önemi İzmir için daha da artan Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını, 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Göztepe ile Elazığspor’un ilk maça çıktıkları Stat, hem futbol otoritelerinden hem de taraftarlardan tam not almıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin ortak çalışması ile tamamlanın Stadın şu anda 6 bin 500 olan seyirci kapasitesi, üçüncü etap çalışmaları kapsamındaki kuzey tribünü ve bu tribünle birleşecek doğu tribünü tamamlandığında 12 bin 500’e çıkacak. İzmir Büyükşehir ve Bornova Belediyeleri stada rahat ulaşım için tüm olanaklarını seferber ederken, Doğanlar’da 27 bin metrekarelik alanda alt yapı ve asfalt çalışmaları yapıldı. Yeni bir imar...