04 / 05 / 2024

Bornova Stadyumunun yerine yeni hizmet binası

Bornova Stadyumunun yerine yeni hizmet binası

Bornova Belediyesi’nin tüm birimlerinin tek çatı altında toplanarak verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak olan yeni hizmet binasına ilişkin mimari proje yarışması ilk aşamasını tamamladı.

Samsun'da 31 milyon TL'lik millet bahçesi inşa ediliyor!

Samsun Canik ilçesinde yıkılan 19 Mayıs Stadyumunun yerine yapılacak olan millet bahçesinin inşaatına başlandı. İnşaat alanına konulan tabelada, millet bahçesinin 31 milyon 253 bin TL mal olacağı bildirildi.

Bornova stadı zemin yenileme çalışması neden aksadı?

Bornova Belediyesi, ilçe stadının eskiyen zeminini komple değiştirmek yerine sadece yıpranan bölümü yenileyince ceza sahası 2-3 santim çukurda kaldı. Saha maçlara kapatıldı.

Bornova Stadyumu’nun yerine yeni hizmet binası!

Bornova Belediyesi’nin tüm birimlerinin tek çatı altında toplanarak verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak olan yeni hizmet binasına ilişkin mimari proje yarışması ilk aşamasını tamamladı.

Bornova'daki devlet hastanesi kapatılıyor!

İZMİR'in Bornova ilçesinde hizmet veren Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin boşaltılmasına karar verildi. 1996 yılından bu yana hizmet veren hastanenin yerine 200 yataklı yeni hastane yapılacağı söylendi.

Sorgun İlçe Stadyumu'nun yenileme çalışmaları hızla devam ediyor!

Yozgat’ı önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un maçlarını oynadığı İlçe Stadyumunun yerine yapılan yeni ilçe stadında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor...

Bornova'da iki büyük spor tesisi yapılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan, teknik açıdan da uygun olmayan Bornova Merkez’deki Spor Salonu ve Stadyum yerine uluslararası standartlarda iki yeni tesis yapıyor...

Bornova Stadyumu ve Belkahve Spor Salonu yıkılıyor!

Bornova Belediyesi'nin, yerel seçimlere kısa bir süre kala, Bornova Stadı ile yanındaki Belkahve Spor Salonu'nu yıkarak, yerine belediye hizmet binası ve otopark yapma kararı aldığı ortaya çıktı.

Erkan Karakaya: 5 Ocak Stadyumu kamusal alan olarak kalmalıdır!

Mimar Erkan Karakaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Ben yaparım olur" mantığıyla Adanalıya dayattığı 5 ocak stadyumunun yerine öngörülen imarın kabul edilemez ve adeta Adana'ya ihanet imarı niteliğinde olduğunu söyledi.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova fiyat!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme girişimi imzasına sahip olan Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova fiyat bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Point Bornova örnek daire!

Point Bornova örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. İzmir Point Bornova daire fiyatları 155 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Point Bornova iletişim!

Point Bornova iletişim bilgileri web adresi ve telefon numarası olarak haberimizde yer alıyor

Point Bornova fiyat listesi!

Point Bornova fiyat listesi haberimizin içinde 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin detayları yer alıyor...

Point Bornova adres!

Point Bornova adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Bornova Stadyumunun yerine yeni hizmet binası Haberi

Bornova Stadyumunun yerine yeni hizmet binası

Bornova Belediyesi’nin tüm birimlerinin tek çatı altında toplanarak verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak olan yeni hizmet binasına ilişkin mimari proje yarışması ilk aşamasını tamamladı. Doğanlar’da yeni stadyumun bu yıl tamamlanmasının ardından mevcut Bornova Stadyumu’nun yerine Hizmet Binası yapılacak.



Bornova Belediyesi yeni Hizmet Binası ile ilgili çalışmaları bir yıldır sürdürüyor. Bu kapsamda üniversitelerin ilgili bölümleri ile işbirliği yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri proje konusu olarak Bornova Belediyesi Hizmet Binası’nı çalıştı. Bu çalışmalar Altındağ Kültür Merkezi’nde; meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve halkın katıldığı toplantıda sergilenerek Bornova Belediyesi’nin nasıl bir Hizmet Binası’na sahip olması konusu tartışıldı. Ayrıca, ilgili proje üniversitelerle yapılan diğer ortak çalışmalarla beraber Bornova İçin Genç Fikirler Proje Sergisi adı altında Yeşilova Höyüğü Ziyaretiçi Merkezi’nde de sergilendi.


Paylaşılan...