14 / 05 / 2024

Borova Akis

Borova Akis

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş., Akis Bağımsız Denetim ile Yeşil İnşaat'ın birleşme veya satınalma yoluyla değerlendirilmesi ve değerleme yönteminin belirlenmesi için hizmet sözleşmesi imzalandığını açıkladı

Yunan sismologtan dikkat çekici deprem açıklaması!

Sisam Adası açıklarında 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Sismolog Prof. Dr. Akis Tselentis, "Sisam’da meydana gelen depremin çok daha büyüğünü bekliyorum, Sisam İzmir arasındaki fay hattında hareketlilik devam ediyor" dedi.

Akiş GYO'nun Üsküdar değerleme raporu revize edildi!

Akiş GYO'nun İstanbul ili, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 474 ada 1 parsel 18 no'lu bağımsız bölüm, 474 ada 4 parsel 25 ve 27 no'lu bağımsız bölümlere ilişkin olarak hazırlanan 2019-AKIS-001 sayılı değerleme raporuna istinaden, yaptığı güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Akmerkez GYO, KPMG Akis Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Akemrkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iç denetim yetkinliğinin geliştirilmesi konusunda KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den 2017 yılında hizmet alınmasına karar verdi.

Enka İnşaat 2017 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Enka İnşaat 2017 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Halk GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO 2016 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesini genel kurula sunacak.

TSKB GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu 2016 faaliyet yılında da aynı hizmetleri almak üzere şirketin finansal raporlarının denetlenmesi için Akis Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

Akfen Holding 2015 yılı denetim şirketi Akis Bağımsız Denetim oldu!

Akfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak hizmet alınacak kuruluşun, karar verilmesine ilişkin bildirim yayınladı.

TSKB'nin bağımsız denetim şirketi Akis Bağımsız Denetim oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2015 faaliyet yılında bağımsız denetim şirketi "Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi oldu.

Halk GYO Akis Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akis Bağımsız Denetim ile anlaştı.

İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. değerleme raporu yayınlandı!

Metal Gayrimenkul A.Ş KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından "İndirgenmiş Nakit Akımları (İNA) metodolojisi" dikkate alarak hazırladığı değerlendirme rağorunu KAP'ta duyurdu.

Sinpaş GYO KPMG - Akis Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılı bağımsız denetiminin Denetim Komitesi'nce önerilen KPMG - Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yapılmasına karar verildiğini kaydetti...

Kazan Belediyesi'nden çevreci müteahhitlere ödül!

Ankara Kazan Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi. Birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan inşaat elde etti...

TSKB Akiş ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

Borova Akis Haberi

Borova Akis

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.'den yapılan değerleme sözleşmesi hakkındaki açıklama şöyle;


"Şirketimiz, bağımsız uzman kuruluşu AKİS Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (KPMG) ile Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic.A.Ş.'nin "Birleşme veya Satınalma" yoluyla değerlendirilmesi ve değerleme yönteminin belirlenmesi, gerekli raporların hazırlanması amacıyla bir hizmet sözleşmesi imzalamıştır. Gereği bilgilerinize arz olunur."


Emre Kulcanay /...