06 / 05 / 2024

Borova Yapı Denetim Kurulu Üye

Borova Yapı Denetim Kurulu Üye

Borova Yapı Endüstrisi, istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Rifat Esen'in yerine Hüseyin Kızanlıklı'nın seçildiğini açıkladı

Sinop’ta yapı denetim firmaları ve beton santralleri bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sinop il ve ilçelerinde inşa edilen yapıların projeye uygunluğunu denetleyen yapı denetim firmalarına ve beton santrallerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla İlke Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Muğla İlke Yapı Denetim Limited Şirketi, Gülten Tuğçe Kayaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Fatih Caddesi, Kayaman Apartmanı'nda kuruldu.

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu!

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı genel başkan Tekin Saraçoğlu başkanlığında üye ve temsilcilerin tam katılımı ile Eskişehir şubesinde gerçekleştirildi.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Eskişehir'de toplandı!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı " Genel Başkan Tekin Saraçoğlu başkanlığında üye ve temsilcilerin tam katılımı ile Eskişehir'de gerçekleştirildi...

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi, Memet Ali Gergin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu.

Momentist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Momentist Yapı Denetim Limited Şirketi, Zöhre Sevli tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık 2014 tarihinde Eyüp, Çırçır Mahallesi, Betül Sokak, Alibeyköy'de kuruldu.

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi, Adnan Şahintürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, İslambey Caddesi'nde kuruldu.

Bakanlıktan yapı denetim kuruluşlarına sıkı takip!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 603 yapı denetim kuruluşuna "geçici faaliyet durdurma" cezası verildi, 62 kuruluşun belgesi iptal edildi. Geçen yıl 5 bin 476 şantiyede yapılan denetimlerde, 52 kuruluşun belgesi iptal edilmişti.

Uray Yapı Denetim Manisa'daki kentsel dönüşüme hız vermek istiyor!

Manisa'da güvenli yapılar inşaa etmek ilkesiyle İnşaat Mühendisi Halil Yurtseven ve Mimar Hüseyin Solmaz tarafından kurulan Uray Yapı Denetim şirketi kısa sürede sektörün önemli oyuncularından birisi haline geldi.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi'nde kuruldu.

Ankara yapı denetim firmalarının şantiyeleri denetlendi!

ÇEVRE ve Şehiıcilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara'da yapı denetim firmalarının şantiyesinde denetim gerçekleştirdi. Ankara ve ilçelerinde son 2 ay içerisinde yapılan 708 şantiye denetlendi...

Ankara'daki yapı denetim firmaları denetlendi!

Sağlam ve güvenli yapı için denetimlerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara 'da yapı denetim firmalarının şantiyesine gelerek denetim gerçekleştirdi.

Borova Yapı Denetim Kurulu Üye Haberi

Borova Yapı Denetim Kurulu Üye

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.'den yapılan yönetim ve komite seçimi hakkındaki açıklama şöyle;


"Şirketimizin almış olduğu yönetim kurulu kararına göre; 


İstifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Rifat Esen'in yerine Sn.Hüseyin Kızanlıklı'nın T.T.K. 315.maddesi gereği ilk toplanacak umumi heyet toplantısına kadar kalan süreyi tamamlamak üzere Yönetim Kurulu üyeliğine ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir."


Emre Kulcanay /...