23 / 07 / 2024

Borsa İstanbul yatırımcı

Borsa İstanbul yatırımcı

Borsa İstanbul, işlem sırasında mağdur olan yatırımcıları piyasaya yeniden kazandıracak. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, mağdur yatırımcıları çekebilecek formül hazırlığında olunduğunu söyledi.

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! Siz siz olun temel ve teknik analizden vazgeçmeyin!

Borsa yatırımına ilgi her geçen gün artıyor. Yatırımcılar borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Hangi hissenin daha çok kazandırdığı merak eden yatırımcılar için Borsa uzmanından kritik açıklama geldi. Yatırımcıları uyaran uzman isimden yatırım tavsiyesi geldi.  

Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler açıklandı! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,54 yükselişle 10.738,78 puandan başladı. Borsaya ilgi giderek yükselirken, yatırımcılar hangi hisselerin kazandırdığını merak ediyor. İşte Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler...

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Borsada halka arzlarda neler oldu? Küçük yatırımcı yeni halka arzlara katılacak mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay alan şirketlerin Borsa İstanbul’da halka arzları devam ediyor. Son dönemde istediğini bulamayan yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı. Borsa Filozofu halka arzlardaki son durumu aktararak takipçilerine yeni yapılacak halka arzlara katılıp katılmayacağını sordu.

Uzmanından borsa yatırımcısına 7 önemli tavsiye! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul’da 2020 yılındaki pandemi döneminden itibaren çok güçlü yükseliş dönemleri yaşandı. Yatırımcılar ise borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Borsa yatırımcıları için Borsa eğitmeni Adem Ayan sosyal medya hesabından yedi önemli tavsiyede bulundu.

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Borsa İstanbul’da bayram öncesi kurbanlık niyetine yatırımcıyı kestiler!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksindeki düşüş sürüyor. Borsaya vergi söylentileriyle başlayan satış süreci devam ederken, temel analist Adem Ayan, Kurban Bayramı öncesi yatırımcının kurban niyetine kesildiği benzetmesini yaptı. Takipçilerinden yorum yağdı.

Borsaya vergi iddiaları yatırımcıyı korkuttu! Küçük yatırımcı Borsa İstanbul’a veda ediyor!

Hisse senedi ve kripto paralara vergi getirileceği haberleri piyasalara bomba gibi düştü. Borsa İstanbul’da uzun süredir bekleyişte olan küçük yatırımcı, hisselerini satıp borsadan çıkmaya başladı.

Halka arzlarda milyarlarca para patronların kasasına gitti! Küçük yatırımcı zarar etti!

Borsa İstanbul’da halka arzlar sürerken, birçok küçük yatırımcı aldığı hisselerle zarar etti. X sosyal medyada 250 bin takipçili Borsa Filozofu, küçük yatırımcının 200-300 lira kar için milyarlar lirayı patronların kasasına gönderdiğini” belirterek küçük yatırımcıya dikkat çekti.

2024’te halka arz olan 12 şirket yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Yabancı yatırımcının hisseye ilgisi ve hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yatırımcılar Borsa İstanbul’da halka arzları yakından takip etmeye başladı. Peki bu yılın başından beri halka arz edilen 12 şirketteki durum ne? Yatırımcısına ne kazandırdı

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçti! Ünlü ekonomist hedefi açıkladı!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçerek iki yılın zirvesine ulaşması üzerine ünlü ekonomist Atilla Yeşilada asıl hedefi sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada oyuncu mu, kumarbaz mı yoksa yatırımcı mısınız?

Borsa İstanbul’da belirsizlik sürürken, çok sayıda küçük yatırımcının da beklentisi karşılanmadı. Borsanın yatırımcının aynası olduğunu söyleyen Borsa Analisti Tuncay Turşucu, borsandan kim ne istiyorsa onu alacağını ifade etti.

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Borsa İstanbul yatırımcı Haberi

Borsa İstanbul yatırımcı

Borsa İstanbul, işlem sırası kapanan tahtalarda mağdur olan yatırımcıları, piyasaya yeniden kazandırmak için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, mağdur yatırımcıları tekrar borsaya çekebilecek bir formül üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu uygulamanın ilk etapta Çukurova Elektrik ve Kepez mağdurlarına uygulanması bekleniyor.


İNDİRİMLİ HİSSE SATIŞI

Başkan Karadağ, özellikle kamu şirketlerinin halka arzlarında, işlem sırası kapanan tahtalardan dolayı mağdur olan yatırımcılara, halka arz fiyatında indirim verilebileceğine işaret etti. Karadağ, "Küskün konumuna gelen o yatırımcı kitlesinin tekrar borsaya kazandırılması gerekiyor. Bunun için kamu şirketlerinin halka arzı yapılırken, bu kesime bir öncelik ve indirim yapılabilir. Halka arzda veya ikincil satışta tahsisat yapılırken, bu bireylere öncelik tanınabilir" dedi. Uygulamanın öncelikle Uzan Grubu bünyesinde iken el konulan ve borsadaki işlem sıraları 30...