02 / 05 / 2024

borsa istinye arazisi

borsa istinye arazisi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı daha önceden 26 Şubat'ta ihaleye çıkan Hazine'ye ait Sarıyer İstinye'de yer alan arsalar için düzenleyeceği yeni ihale yarın saat 17.00'de gerçekleşecek...

İstinye'de fiyatlar 4 kat artacak!

İstinye'deki borsa arazisinin TOKİ'ye devredileceği haberleri yatırımcıları harekete geçirdi. Emlakçılar bölgede fiyatların 4 kat artacağını söylüyor...

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

1995 yılında Borsa İstinye'deki yeni binasına taşınmış!

1995 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, İstinye'deki 27 bin 500 metrekare kapalı alanı olan yeni binasına taşınmış. 60 milyon dolara mal olan binanın açılışını Başbakan Tansu Çiller yapmış.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

Açık ara en pahalı proje: İstinye arazisi

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyarını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

1958 yılında 11 bin dönüm arazisi olan çiftlik acele satılıkmış!

1958 yılında, Üsküdar'a 30 kilometre mesafede, Şile asfaltından bir kilometre içeride, hayvancılığa ve tarıma müsait, 11 bin dönüm arazisi olan büyük bir çiftliğe sahip olunabilirmiş.

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı!

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı. L'ist Istinye’nin, Autoban imzası ile hazırlanan örnek dairesinde tanıtılan proje, moda sever kadınlara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

Borsa İstanbul, Sürdürülebilirlik Endeksi başlatıyor!

Borsa İstanbul (BİST) yarından itibaren şirketlerin çevre, sağlık, tasarruf gibi çalışmalarını ölçen bir endeksi devreye alıyor. Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi, bist 30’daki şirketler için geçerli olacak.

Kenan Evren Lisesi arazisi Fenerbahçe'nin!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında yer alan bilinen adıyla Kenan Evren yeni adıyla İstanbul Anadolu Lisesi’nin arazisi bu yılki eğitim öğretim sezonunun ardından sarı-lacivertli kulübün olacak.

Çorum Osmancık'ta 2 milyon 612 bin 157 TL'ye satılık tarım arazisi!

Çorum İli Osmancık İlçesi'nde yer alan 210,998,20 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarım arazisi Osmancık Satış Memurluğu tarafından 15 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı...

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek!

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek. Borsanın 'finans ve teknoloji yerleşkesi'nin temeli atıldı. Borsa İstanbul Başkanı Turhan " Proje Ağustos 2015’te tamamlanacak " dedi.

borsa istinye arazisi Haberi

borsa istinye arazisi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı; Sarıyer İstinye'deki 6 parselin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Daha önceden 26 Şubat'ta açık arttırması düzenlenen arsalar için daha önceden 50 milyon TL'lik geçici teminat bedeli istenmişti. Şimdi ise geçici teminat bedeli 25 milyon TL. 


Hazine’ye ait olan arsalar için daha önceden Emlak Konut GYO ve Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret ihaleye katılmıştı. Ancak her iki firma için de başlangıç fiyatı olan 1 milyar 451 milyon lira yüksek gelmişti ve çekilmişlerdi. 



Arsalar eğitim alanları, kreş alanları, turizm tesisi, konut projesi, otel ve ticari projeler için hem uygun hem de İstanbul Boğazı ve İstinye Koyu manzarasına sahip konumda yer alıyor. 


Poligon Tepeüstü’nün karşısında yer alan...