06 / 05 / 2024

Borsa Kule b bloğu

Borsa Kule b bloğu

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Borsa İstanbul'un en büyük halka arzı yaklaşıyor! Tarih belli oldu

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı olacak TAB Gıda için talep toplama tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Borsa İstanbul haftalık kapanış rekorunu kırdı! BIST 100 endeksi 72,49 puan arttı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,31 değer kazanarak, dün günü 5.626,49 puanla tamamladı. Böylece, tüm zamanların en yüksek haftalık kapanışı gerçekleşmiş oldu. 

18 Mayıs 2023 Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler değer kaybetti!

Borsa İstanbul günü yüzde 3,43 oranında değer kaybıyla kapadı. Piyasaların kapalı olacağı 19 Mayıs tatili öncesi satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamladı.

Borsada ‘iflas’ şoku! Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler geriledi?

ABD’de peş peşe yaşanan banka iflasları pay piyasalarını olumsuz etkiliyor. Bankacılık sektörüne ilişkin endişelerin artmasıyla dünya borsalarındaki olumlu hava terse dönerken, Borsa İstanbul BIST 100 endeksi de günü yüzde 1,14’lük değer kaybıyla tamamladı.

Piyasalardaki belirsizlikler arttı, hisse piyasalarına ilgi azalıyor! İşte 22 Şubat Borsa İstanbul BIST 100 endeksi!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 77,98 puan gerileyerek günü 5 bin 71 puandan tamamladı. En fazla inşaat sektör endeksi prim yaparken, küresel pay piyasalarındaki belirsizlikler nedeniyle risk iştahının azaldığı belirtiliyor.

Özgür Karabat, Borsa’daki büyük vurgunu anlattı!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat küçük yatırımcının sermayesinin kasti eritildiğini iddia etti.

Borsada kan kaybı sürüyor! 31 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa İstanbul’daki düşüş trendi devam ediyor. Borsa, haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılarını üzdü. BIST 100 endeksi, Fed’in açıklayacağı faiz kararı öncesi gerginlik ve gelen satışlarla günlük bazda yüzde 2,35 değer kaybetti.

Borsada düşüş trendi sürüyor! 30 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,84 değer kaybıyla günü 5 bin 96 puandan kapattı. Yurt içi ve yurt dışı dinamikler nedeniyle piyasalarda temkinli bir bekleyişin hakim olduğu belirtiliyor.

Borsa haftayı kazançlı kapattı! 20 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa, haftanın son işlem gününde yatırımcılarına yüzde 1,25 oranında kazanç sağladı. Gün içerisinde en çok kazandıran sektör endeksi bankacılık sektörü oldu. İnşaat endeksi ise kaybettirdi.

Borsa Kule b bloğu Haberi

Borsa Kule b bloğu

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa Kule Projesi (B) blok ince işlerinin ihalesinin tamamlanması ve satışa sunulması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı, kendi arsası üzerine geliştirdiği Borsa Kule projesinin ikinci etabında satışlar başladı. 

İhalesi tamam

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası (A Blok) ve Borsa Kule Binası (B Blok) olmak üzere 2 ayrı bloktan oluşan projede B Blok'unun ince işler ve kalan imalatların tamamlanması (mimari, mekanik, elektrik ve cephe kaplama) ihalesi sonuçlandı.

Satışa çıktı

Toplam büyüklükleri 80 metrekareden 1.000 metrekareye kadar farklı ticari ünitelerin bulunduğu projenin bağımsız bölümleri satışa sunuldu.

Gözde konumda

İstanbul Vizyon Parka’a komşu olan Borsa Kule'nin bir cephesi Basın Ekspres Caddesi'ne, bir cephesi Terziler Sitesi'ne bakıyor. 

Borsa...