17 / 05 / 2024

Borsan Grup yurtdışı yatırımları

Borsan Grup yurtdışı yatırımları

2 bin kişiye istihdam sağlıyoruz Borsan Grup'un, piyasada 30 yıllık bir tecrübesi olduğunu ifade eden Adnan Ölmez, bugün sekiz farklı şirketleriyle 2 bin kişiye istihdam sağladıklarını dile getirdi...

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Ekonomik seferberlik konut sektörüne yarayacak!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Ülkemizde içinde bulunduğumuz hassas dönem itibariyle, işadamları olarak ilan etmiş olduğumuz ekonomik seferberlik kapsamındaki konut satışı, tanıtım ve kampanyaları, konut sektörüne olumlu anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti!

2015 yılında iç piyasada yaşanılan durgunluğa rağmen Bakırköy’deki Sea Pearl projesiyle moral bulduklarını söyleyen Güven Kuzu;

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Fuzul Grup yurtdışında yatırım yapmaya yöneliyor!

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı.

Kuzu Grup'un 57 bin konutluk projesi İran'da yükseliyor!

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesi 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan, inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı pazarındaki öncü konumunu pekiştirdi.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Fuzul Grup Nevita ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, yeni markası 'Nevita' ile gözünü Körfez'e dikti. Nevita'nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan'da açıldı.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Yataş Grup yurtdışı satış ağını büyütüyor!

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Turgutlar Grup, Irak pazarında iki kat daha büyümeyi hedefliyor!

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

Borsan Grup yurtdışı yatırımları Haberi

Borsan Grup yurtdışı yatırımları


Ticaret hayatına kablo ve elektrik malzemesi üretimi ile başlayan ancak bugün altı sektörde sekiz şirketiyle faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup, Kırgızistan'da kurduğu Borsan Construction isimli şirketiyle ülkenin başkenti Bişkek'te konut projesine başladı. 15 bin metrekare inşaat alanında toplam 25 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek projenin aynı zamanda Kırgızistan'ın en büyük konut projesi olma özelliğini taşıdığım ifade eden Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkam Adnan Ölmez, projenin 550 daireden oluştuğunu söyledi. 


Grubun ikinci eski şirketi olan Borkonut ile daha önce yerelde birçok projeye imza attıklarını anlatan Ölmez, "Borkonut, uzun yıllar İstanbul ve Samsun'da faaliyet gösterdi. Bu alanda da dünyaya açılmak için iki yıldan bu yana araştırma yaptık. Libya, Azerbaycan, Irak ve Ukrayna gibi ticaretimizin bulunduğu birçok ülkede çalışma yaptık. Ve bizim için ilk etapta...