06 / 05 / 2024

Borsan Kablo yeni fabrika

Borsan Kablo yeni fabrika

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Borsanın gelenek, görenek ve adetleri: Yeni zirveler öncesi sahneye yeni oyuncular davet edilir!

Her şeyde olduğu gibi borsanın da gelenek, görenek ve adetleri olduğunu söyleyen borsa yorumcusu Aziz Serin, borsadaki son durumu değerlendirdi.

Borsa yeni güne nasıl başladı? 26 Temmuz 2023 borsada son dakika gelişmesi...

Borsa İstanbul yatırımcısı borsanın güne nasıl başladığını merak ediyor. Peki, Borsa İstanbul yeni güne nasıl başladı? Borsa BIST 100 endeksi ne kadar seviyeden açtı? İşte detaylar...

Borsa yeni haftaya rekorla başladı!

Borsa yatırımcıları borsanın yeni haftaya nasıl başladığını merak ediyor. Peki, borsa güne nasıl başladı? İşte detaylar...

Dev şirketten yeni fabrika! İstihdam alanı açılacak

Kablo rakorları ve medikal sektöründe faaliyet gösteren Bimed, 300 milyon TL yatırımla İstanbul Hadımköy’de yeni yatırıma imza atacak. İşte tüm detaylar...

Borsada rekorlar devam edecek endekste yeni hedef 5000 puan

Geçtiğimiz haftayı tüm zamanların tarihi zirvesini görerek kapatan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi için yeni hedef 5000. Borsanın alternatifsiz olduğunu ve KKM'den çıkan paranın da borsaya geleceğini belirten analistler, seçime kadar bu sürecin devam edeceğini düşünüyor.

Hilti'den yangına dur diyen iki yeni aktör!

CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünlerini piyasaya sunan Hilti, bu yeni ürünleriyle de yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Manisa OSB'nin yeni idari binası hizmete açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) yeni idari binası ve sosyal tesislerinin yer aldığı yerleşke ile yenilenen gümrük binası hizmete açıldı. Ayrıca spor tesislerinin ve fiber optik kablo döşenmesi projesinin temeli atıldı.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Kırgızistan'ın en büyük konut projesini Borsan Grup yapacak!

29 yıl önce ticaret hayatına kablo ve elektrik malzemesi üretimi ile başlayan Borsan Grup Kırgızistan'da 550 daireli konut projesine imza atacak...

Vatan Kablo çorlu'da 11 milyon Euro'ya yeni fabrika aldı

Kablo sektörünün önde gelen firmalarından Vatan Kablo, kriz yılında ihracat atağına kalktı. çorlu'da 11 milyon Euro'luk yatırımla yeni bir bakır işleme tesisi satın alan şirket, ihracat yaptığı ülke sayısını 52'ye çıkardı  

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Borsan Kablo yeni fabrika Haberi

Borsan Kablo yeni fabrika

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını, 2016 yılında farklı kablo ve ledli aydınlatma ürünleri üretimine geçeceklerini söyledi.


İhracat ve iç pazarda büyüme rekoru kıran Borsan Kablo, Samsun'da 35 bin metrekare üzerine yeni fabrika kurmak için inşaat çalışmalarını devam ettiriyor.

YENİ FABRİKA 2016'DA HİZMETTE

Samsun'daki fabrikalarında bakır, Gebze'deki fabrikasında ise alüminyum kablo üreten Borsan Kablo, bu yıl içinde de 35 bin metrekare alan üzerine kurulacak yeni bir fabrikanın inşaatına başladı. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 2016'nın ilk aylarında yapımı tamamlanacak fabrikada, farklı kablo çeşitleriyle ledli aydınlatma ürünlerinin üretimine geçileceğini açıkladı.

REKOR BÜYÜME

Geçen yıl alüminyum kablo üretimine de geçen Borsan, ihracatta ve iç pazarda yüzde 90...