16 / 05 / 2024

Borusan ışık

Borusan ışık

Borusan çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla ışıklarını kapatıyor. Dünya çevresel sorunlara dikkat çekmek amacı ile gerçekleştiren etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’ da Borusan Grubu binalarında ışıklar sönecek.

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Artcenter binası Tapu.com’da satışa çıktı!

Kültür-sanat yaşamının ana arteri Beyoğlu’nda Ayhan Işık Sokak’ta bulunan ve Borusan Kültür Sanat bünyesindeki etkinliklere ev sahipliği yapan tarihi bina, Tapu.com’da satışa çıktı.

Borusan Holding 5 yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Borusan Holding Ceo’su Agah Uğur, inovasyon, Ar-Ge ve dijital dönüşüm alanlarında 2020 yılına kadar 200 milyon dolar yapacaklarını söyledi.

MHP'den Borusan ve Çimtaş firmalarına yapılan satışın iptali açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 2012 yılında Belediye encümeni tarafından Borusan ve Çimtaş firmalarına 25 trilyona yapılan yaklaşık 60 dönümlük satışın, Danıştay Kararı ile iptal edilmesi üzerine basın açıklaması yaptılar.

Bursa'ya 70 milyon dolarlık enerji yatırım!

Karacabey'in Harmanlık köyüne 70 milyon dolarlık 16 rüzgâr türbini yerleştiren Borusan EnBW Enerji, yapımı tamamlanan tesisini törenle hizmete soktu.

2007 yılında Borusan Holding, Perili Köşk'e taşındı!

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan ışık Haberi

Borusan ışık

Borusan, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) düzenlediği Dünya Saati projesine bu yıl da destek olarak 1 saat boyunca ışıklarını kapatıyor ve tüm topluma da bu kampanyaya katılarak çevre bilincine katkı sağlama çağrısında bulunuyor. Dünya çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla gerçekleştiren etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Borusan Grubu binalarında ışıklar sönecek.

Dünyanın çevre, iklim değişikliği ve doğal kaynak sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında başlatılan ve 135 ülkeden 2 milyar insanın katılımıyla gerçekleşen dünyanın en büyük çevre hareketi, “Dünya Saati” etkinliğinde Borusan Grubu şirketleri yine yerini alıyor.

2010 yılından bu yana düzenli olarak bu etkinliği destekleyen Borusan 29 Mart Cumartesi günü saat 20.30 - 21.30 arasında tüm ofislerinde ve yerleşkelerinde ışıkları kapatacak. Bu...