18 / 05 / 2024

Borusan Makina İzmir bölgesi müdürlüğü

Borusan Makina İzmir bölgesi müdürlüğü

Bölge müdürlüğü için tesis inşasına geçen yıl başladıklarını belirten Borusan Makina ve Güç Sistemleri İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen, 2014 yılının Türkiye ortalamalarının üstünde bir büyüme ile kapatmayı planladıklarını belirtti...

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan 3 şirketi satın aldı!

Borusan Makina 'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldı. Borusan cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı planlıyor.

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zöhre tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Gökten İş Merkezi Kadıköy'de kuruldu.

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cumali Durmuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Borusan Makina İzmir bölgesi müdürlüğü Haberi

Borusan Makina İzmir bölgesi müdürlüğü

Bölge müdürlüğü için tesis inşasına geçen yıl başladıklarını belirten Borusan Makina ve Güç Sistemleri İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen, yeni tesislerinde enerji verimliliği ilkesi kapsamında en az tüketim ile en fazla verim alınabilecek ekipmanları tercih ettiklerinin altını çizdi. Bu yılı hedeflerine uygun ve Türkiye ortalamalarının üstünde bir büyüme ile kapatmayı planladıklarını kaydetti. Erkmen, kiralama parkını geliştirmek için de yatırımlara düzenli olarak devam ettiklerini aktardı. 


Caterpillar makinelerinin distribütörlüğünü yapan Borusan Makina, ayrıca Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan'da Caterpillar'm tek temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Nisan ayında CAT 336E Hybrid ekskavatörün lansmanını yaptıklarını ileten Murat Erkmen, "Onunla birlikte yeni İzmir Bölge Müdürlüğümüzün açılışını da gerçekleştirdik. Şubat 2013 tarihinde inşaatı başlayan ve dokuz ay içinde tamamlanan tesis toplam 13 bin metrekare alanda 2 bin...