30 / 04 / 2024

Borusan Mannesmann tanap projesi

Borusan Mannesmann tanap projesi

Borusan Mannesmann Boru Sanay ive Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru TANAP için teklif dosyasını verdi.

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım tarihinde yapıldı. İşte detaylar...

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nın başvuruları başlıyor!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

Ömer Cihad Vardan: TANAP önemli bir adım!

İKTİSADÎ Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) Türkiye'yi bölgesinde bir enerji merkezi olmaya taşıyan en önemli adımlardan biri olarak gördüğünü kaydetti.

TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi. Türkiye, Avrupa enerji güvenliğinde kilit ülke konumuna yükselecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan TANAP temel atma törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile birlikte Kars’ta gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık TANAP Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

TANAP boru hattının temel atma töreni Kars'ta gerçekleşti!

Hazar’dan çıkan Azeri doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak TANAP boru hattının temeli Kars’ta atıldı. Erdoğan, ‘Enerjinin İpek Yolu’ denilen hattın barış ve huzura katkı sağlayacağını söyledi

TANAP'ın temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temeli atılan TANAP ile ilgili "Bu proje başka hiçbir projenin alternatifi olmadığı gibi bu projeye alternatif başka bir proje de yok" dedi.

TANAP Hattı Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

TANAP Hattı Projesi'nin temeli bugün Kars'ta atılıyor. Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in katılımıyla gerçekleşiyor.

Türkiye Tanap'a yüzde 30 hisseyle katıldı!

Habertürk Gazetesi ekonomi sayfası köşe yazarı Güntay Şimşek, ''Tanap ne getirip ne götürecek'' başlığını ele aldı. İşte Güntay Şimşek'in bugün ki köşe yazısı;

TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor!

Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın Türkiye'deki ilk borusu bugün Kars'ta toprağa indirecek. Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor..

Taner Yıldız: AB'nin TANAP'a bakışından memnunuz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, AB Enerji Komisyonu Başkan Yardımcısının, "Nabucco'da düştükleri hataya TANAP'ta düşmeyecekleri" açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirtti..

Borusan Mannesmann tanap projesi Haberi

Borusan Mannesmann tanap projesi

Borusan Mannesmann Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Hazar bölgesinden çıkarılan doğal gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınmasına yönelik planlanan TANAP boru hattı projesi kapsamında, söz konusu projede kullanılacak çelik boruların tedarikine yönelik olarak TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından yapılan ön yeterlilik değerlendirme surecinde, Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S., Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş'den oluşan konsorsiyumunun ön yeterlilik değerlendirmesinden başarıyla geçtiği TANAP tarafından Şirketimize gönderilen 27.01.2014 tarihli yazı ile bildirilmiş ve bu hususa dair gerekli açıklama Kamu Aydınlatma Platformu aracılığı ile paydaşlarımıza duyurulmuştu.


Söz konusu proje ile ilgili olarak, Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S., Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş'den oluşan konsorsiyum, TANAP Doğalgaz İletim A.Ş.'nin hazırlamış olduğu...