29 / 04 / 2024

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım tarihinde yapıldı. İşte detaylar...



Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin 2.'si 24 Kasım 2022’de İstanbul Mandarin Oriental Hotel Kuruçeşme’de gerçekleştirildi. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sektörün sürdürülebilir dönüşümünün masaya yatırıldığı dört oturumda; sektör profesyonelleri, bugüne ve geleceğe yönelik tespitleri ve önerileri ile sürdürülebilirlik yolculuğuna dair önemli ipuçları da aktarıldı.

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

“İklim Krizi ve Yönetme Teknolojileri”, “Sıfır Enerjili Bina Yönetimi”, etkinliğin Platin Sponsorlarının katılımıyla gerçekleştirilen “Düşük Delta T Sendromu” ve “İyi Uygulamalar” oturumlarından meydana gelen MechTalks ’un 2. buluşması ile ilgili olarak değerlendirmeler yapan TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Meriç Sapçı, MechTalks adı altındaki bu etkinlikleri hem sektörel birliğimizi güçlendirmek hem de mesleki bilgi paylaşımını artırmak amacıyla hazırladıklarını dile getirerek, MechTalks etkinlik serilerinin ikincisinde; iklim krizinin önümüzdeki süreçte insanlığın en büyük problemi olması sebebiyle bina endüstrisinde çalışan  mühendislerin ‘Doğru, Temiz, Güvenli ve Etkin Enerji’ kullanımında daha proaktif olabilmesi için bilgi edindiğimiz çok önemli konu başlıklarını gündeme aldıklarını kaydetti.

TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Meriç Sapçı sektörün en önemli bilgi ve fikir paylaşım platformlarından biri olacağına inandığım MechTalks'un yeni buluşmalarıyla tüm katılımcılara farklı kapılar açmaya devam edeceğini kaydetti.

 


Geri Dön