20 / 05 / 2024

Borusan Yatırım mali tablosu

Borusan Yatırım mali tablosu

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş mali tablosunu yayınladı.

Çevre ve Şehircilik'ten 25 ile 1 milyar avro yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamasına göre, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı programı kapsamında 25 şehirde hayata geçirilecek yaklaşık 1 milyar avro yatırım tutarlı 48 projeden 30'u tamamlandı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

ATO'dan 1 milyar 45 milyon avroluk yatırım semineri!

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

Yatırım teşvik belgesi nedir?

Para dergisi yazarı Yeminli Mali Müşavir Talha Apak, bu haftaki köşesinde "Yatırım teşvik belgesi nedir, nasıl alınır" başlıklı yazısına yer verdi.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Türkiye yatırım yapmak için hala cazip bir piyasa!

Yatırım bankası Nomura`nın stratejisti Timothy Ash, Türkiye`nin mali ölçütlerinin iyi durumda olduğunu belirterek, "Türkiye hâlâ yatırım yapmak için iyi bir piyasa" dedi.

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Edip Gayrimenkul Yatırım, Bağımsız Denetim Şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'yi bağımsız denetim şirketi olarak seçtiğini açıkladı.

Borusan 390 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Yenilikçi olup Ar-Ge'ye yatırım yapacağız!

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2015 mali yılı destek programı tanıtım toplantısına katıldı. Vali Zahteroğulları, gelişmek için teknolojik, yenilikçi ve ARGE'ye yatırım programları olduğunu söyledi.

Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı!

Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı. Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı.

Borusan Yatırım mali tablosunu yayınladı!

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş mali tablosunu yayınladı.

Borusan Yatırım mali tablosu Haberi

Borusan Yatırım mali tablosu

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş  tarafından yapılan açıklama şöyle;

2014 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi ekinde Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesine verilen gelir tablosu ektedir.


Tablo için