30 / 04 / 2024

Bosch 4 programlı bulaşık makinesi

Bosch 4 programlı bulaşık makinesi

Bosch, tek seferde daha çok bulaşık yıkamanız için, 4 programlı bulaşık makinelerine de 3. çekmeceyi ekledi...

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Şok marketten bulaşık makinesi almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok,  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi'ni uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi ne kadar? 4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte 30 Ağustos 2023 fiyat liste

8 farklı programlı, 4,3 litre airfryer sadece 2 bin 499 TL

 8 farklı programlı, 4,3 litre airfryer  2 bin 499 TL'den satışa sunuldu. İşte kampanyanın detayları...

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı!; Kaçmaz fiyat

Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesinde 2 bin 500 TL indirim geldi. İşte Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesi fiyatı...

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Paslanmaz çelik iç gövde ve 14 kişilik kapasiteye sahip 4 programlı Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi, hijyen ve parlaklık fonksiyonu ile öne çıkıyor. Peki, Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel dev indirim! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyerek çeşitli hediye seçenekleri sunan Beko, 4 programlı BM 4044 bulaşık makinesi modelinde tam 2 bin 500 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 4044 fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bosch 4 programlı bulaşık makinesi Haberi

Bosch 4 programlı bulaşık makinesi

Bosch, “4 programlının neyi eksik” diyerek, çatal bıçakların daha iyi temizlenmesi ve pervaneye değen servis gereçlerinin makineye zarar vermemesi için 4 programlı bulaşık makinelerine de 3. çekmeceyi ekledi. 4 programlı Bosch SilencePlus ActiveWater, alt raftan çatal-bıçak sepetini çıkarmaya izin vererek, büyük tencerelere yer açan 3. çekmecesi sayesinde daha çok bulaşığın tek seferde yıkanmasını sağlıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, sadece 5 program ve üzerindeki bulaşık makinelerinde kullanılan 3. çekmeceyi, 4 programlı yeni SMS48D02TR SilencePlus ActiveWater bulaşık makinesine de getirdi. 60 cm’lik Bosch SilencePlus ActiveWater bulaşık makinesi, 3. çekmecesi sayesinde çok daha fazla esneklik ve kapasite sunuyor. Tek seferde daha çok bulaşığın yıkanmasını sağlıyor.


3. çekmece sayesinde 13 kişilik yemek takımını tek seferde kolayca...