29 / 04 / 2024

Bosch indirimleri

Bosch indirimleri

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor.

İşte indirimli Bosch ürünleri! Bosch bulaşık makineleri ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşya üreticisi Bosch marka beyaz eşyaların indirimleri fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Bizde sizler için indirimli Bosch beyaz eşyaları derledik. İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Konut kredisi faiz indirimleri yavaşladı mı?

Yaklaşık iki aydır politika faizlerindeki düşüşün de etkisiyle bankalar ard arda kredi faiz oranlarında indirimler uyguladı. Son günlerde faizlerde yaşanan düşüşler azaldı. Konut kredisi faiz indirimleri yavaşladı mı?

Konut kredisi faiz indirimleri devam ediyor mu?

Merkez Bankası’nın politika faiz indiriminin bankaların kredi faiz indirimleri devam ediyor. Özel bankalar hız kesmeden konut kredisi faizlerini sürdürüyor. Konut kredisi faizleri özel bankalarda yüzde 1.11’e kadar düştü...

Konut kredisi faiz indirimleri inşaata güveni yükseltti!

Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından bankaların kredi faizlerini düşürmesi ekonomik güveni arttırarak birçok sektöre umut oldu. Konut kredisi faiz indirimleri sonrası inşaat sektörüne güven yükseldi.

Faiz indirimleri sonrasında konut kredilerinde son durum!

Kamu bankalarının ardından özel bankaların da faiz indirimleri sonrasında konut kredisi faiz oranları oldukça cazip hale geldi. İşte konut kredisi faizlerinde son durum...

Konut kredisi faiz indirimleri devam edecek mi?

Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası kamu bankalarının indirimleri ile başlayan konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş trendi devam edecek mi ? Dövizdeki dalgalanma konut kredisi faizlerini olumsuz etkiler mi?

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

ÖTV ve KDV indirimleri sona eriyor!

Başta mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde uygulamaya konulan KDV ve ÖTV indirimleri 30 Haziran'da sona eriyor. 

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Vergi indirimleri uzatılmalı!

Ekonomiyi canlandırmak için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamasıyla, 1 Kasım itibarıyla 2 ay için vergide indirimi yapılmıştı. Vergi indirimleri 31 Aralık’ta son bulacak. 

Konut kredisi faiz indirimleri devam edecek mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda arka arkaya düştü. Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında değişiklik yapmaması dikkat çekti. Bankaların konut kredisi faiz indirimleri devam edecek mi?

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch indirimleri Haberi

Bosch indirimleri

Bosch Ev Aletleri, şık tasarımlı, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ankastre ürünleri ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor. A enerji sınıfından yüzde 20 daha fazla tasarruflu fırın, dört gözü gazlı ocak ve piramit tasarım davlumbazdan oluşan Bosch paslanmaz çelik ankastre setinin fiyatı 1.421 TL’den 1.279 TL’ye indiriliyor. Üstelik kampanya kapsamında Bonus kredi kartı sahiplerine özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor.


 Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor. Evlilik hazırlığı yapanların yüzünü güldüren kampanya ile A enerji sınıfından yüzde 20 daha fazla tasarruflu, sıcak hava fonksiyonuna sahip ve eş zamanlı olarak iki seviyeye kadar mükemmel pişirme sağlayan HBN301E6T fırın,...