29 / 04 / 2024

Bosch unlimited dikey süpürge fiyat 15 Temmuz

Bosch unlimited dikey süpürge fiyat 15 Temmuz

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge, tüm zeminlere uygunluğuyla dikkat çekiyor. Yeni Unlimited 8 dikey süpürge satışa sunuldu. Peki Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyat listesi; Meraklıları için tam liste

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları bir süredir araştırılıyor. İşte meraklıları için Bosch Şarjı Süpürge Unlimited modelleri ve güncel fiyat listesi...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 

10 yıl motor garantili Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürge kaç TL, özellikleri neler? işte Bosch 11 Mart 2023 fiyat listesi

Kullanım kolaylığı sunan tasarımı sayesinde çokça tercih edilen Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürgenin fiyatını ve özelliklerini sizin için haberimizde derledik. İşte detaylar..

Bosch BCS612KA2 Serie 6 Şarjı Süpürge Unlimited en ucuza nerede alınır, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS612KA2 Serie 6 Şarjı Süpürge Unlimited, uzun süre temizlik sağlayan şarji, yıkanabilir filtresi ve yüksek emiş gücüyle üstün temizlik performansı ortaya koyar.

Bosch'tan 3 adet solo beyaz eşya alana 4.900 TL değerindeki Unlimited Dikey Süpürge Hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi 

Bosh yeni evlenecekler ve ya evini yenilecekler için hediyeli kampanya başlattı. Seçili Buzdolapları ile Solo Çamaşır ve Bulaşık Makinesi birlikte alımına Unlimited 6 Kablosuz Dikey Süpürge bedava.

Altı Çekmeceli Bosch Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch dikey derin dondurucu 206 litrelik hacim kapasitesi ve 6  adet çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça depolama ve saklama olanağı sunuyor.FreshSense teknolojisi,BigBox bölmesi ve VarioZone özellikleri neler? 

Bosch'tan yılın son kampanyaları başladı! Hemen 18 Aralık 2022 fiyat listesine bakın!

Bosch seçili buzdolabı alımına Unlimited Süpürge için indirim fırsatı başlattı! Peki kampanyaya hangi buzdolapları dahil edildi? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

10 yıl motor garantili Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürge ne kadar? Bosch 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kalitesini herkesin beğendiği Bosch, yeni şarjlı süpürgesi, Unlimited 7. Kolayca eğilip koltuk, yatak altlarına girebilen Bosch Unlimited 7, yedek parçalıyla da oldukça kullanışlı. İşte, Bosch Unlimited 7 20 Eylül 2022 fiyat listesi….

4 bin TL değerinde hediye veren Bosch sonbahar kampanyasını kaçırmayın! Bosch 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch indirimi patlattı. Seçili çamaşır ve kurutma makinesi alan herkese 4 bin TL değerinde Serie 6 Şarjı Süpürge Unlimited Mavi süpürge hediye. Sizde Bosch’un bu kampanyasından yararlanmak için acele edin. Şarjlı el süpürgesi hediyesi olan Bosch’un sonbahar kampanyası 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge satışta! Güçlendirilmiş batarya! İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge, tüm zeminlere uygunluğuyla dikkat çekiyor. Yeni Unlimited 8 dikey süpürge satışa sunuldu. Peki Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bosch unlimited dikey süpürge fiyat 15 Temmuz Haberi

Bosch unlimited dikey süpürge fiyat 15 Temmuz

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge, tüm zeminlere uygunluğu, Led ışıklı başlığı, güçlendirilmiş bataryası ve 10 sene motor garantisiyle dikkatleri çekiyor. 

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge 2 farklı modelle alıcılara sunuluyor. Bunlar 
Serie | 8 Şarjlı dik süpürge Unlimited Gen2 Beyaz ve Serie | 8 Şarjlı dik süpürge Unlimited Beyaz. 

Peki Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge özellikleri neler? Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bosch Yeni Unlimited 8 dikey süpürge, çok fonksiyonlu oluşuyla evlerde temizliği daha kolay hale getiriyor. Yeni Unlimited 8 dikey süpürgeler ile artık süpürge işlemi çok daha konforlu ve kolay gerçekleştiriliyor.

Serie | 8 Şarjlı dik süpürge Unlimited Gen2 Beyaz özellikleri:

LED Işıklı AllFloor HighPower Başlık, geliştirilmiş...