28 / 04 / 2024

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 



 Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi
Tasarımı sayesinde temizlik için kullanım kolaylığı sunan Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge teknolojiyi evinde görmek isteyenlerin tercihi oluyor. Kolay bir şekilde eğilip koltuk,sehpalar ve  yatak altlarına girebilen Bosch Unlimited 7, yedek parçalıyla da oldukça kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Bir çok cihaz farklı bataryalara sahiptir ve bu ekstra bir maliyete oluşturur. Ancak Bosch bataryaları 18V power tools alesinin tüm üyeleri ile uyumlu olup çok kullanışlıdır. Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge değiştirelebilir batarya teknolojisi sayesinde süpürgenizin çalışma süresini kolayca arttırmanızı sağlar.

Bosch patentli; akıllı batarya tespit teknolojisi sayesinde, unlimited süpürgeniz kullandığınız batarya tipini otomatik olarak algılar. Bu sayede zorlu bir alan temziliyorsanız yüksek performans ya da büyük bir alan temziliyorsanız maksimum çalışma süresi ayarlar. 

Toz haznesi temizliği hijyenik ve kolay olmalıdır. Unlimited 7 Şarjı Süpürge'nin toz haznesini havaya bir toz bulutu yaymadan, kolayca temizleyebilirsiniz. Ayrıca filtreyi yıkamanızda gerekmez. Toz haznesini kolayca çıkartıp, kırmızı çarkı çevirmeniz ve tozları direk çöp kutusuna dökmeniz yeterlidir.

Arabanızı rahatça temizleyebilmeniz için yeni aksesuarlar bu süpürgede mevcuttur. Bosch BCS711XXL Şarjı Süpürge'nin klavye-çekmece başlığı sayesinde temizlenmesi zor bölgeleri, küçük nesneleri vakumlamadan kolayca kirden arındırabilirsiniz.

Ayrıca başlıkta bulunan LED ışık sayesinde arabanız ya da çekmecenizdeki dar alanları üstün performans sayesinde verimli temizlik elde edebilirsiniz. Küçük nesneleri yanlışlıkla süpürgenize çekmeden, kolay ve hızlı çekmece temizliği gerçekleştirir

Peki Bosch şarjlı süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön