26 / 07 / 2024

Bosphorus Gayrimenkul nerede

Bosphorus Gayrimenkul nerede

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asylbek Arstanov tarafından kuruldu. 

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirel tarafından kuruldu.

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Solıman Rasulı tarafından kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede?

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Başar Savaş tarafından kuruldu.

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asylbek Arstanov tarafından kuruldu. 

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nebras Abdullah Alahmad ve Fatihhan Aydemir ortaklığında kuruldu. 

Mandarın Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarın Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmazcan Türk tarafından kuruldu. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Bosphorus Gayrimenkul nerede Haberi

Bosphorus Gayrimenkul nerede

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asylbek Arstanov tarafından kuruldu. 

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapudairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Maslak Mahallesi Taşyoncası Sk.A-2 Apt.No:1...