13 / 05 / 2024

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul iletişim

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul iletişim

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hüseyin Saçaklıoğlu tarafından kuruldu.

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Günay tarafından kuruldu.

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şükrü Susuz tarafından kuruldu.

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed   Yücel tarafından kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Erol ve Tuğrul Gökçe tarafından kuruldu.

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehboob Hamza Dawoodbhoy  tarafından kuruldu.

Bosphorus Magic Turizm Organizasyon Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Magic Turizm Organizasyon Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Hızarcı tarafından kuruldu.

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul iletişim Haberi

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul iletişim

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler,depolar,soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Vatandaş Sk. Yelda Apt.No:34/3...