09 / 05 / 2024

Bostancı Dedeman Otelin kapasitesi ne kadar

Bostancı Dedeman Otelin kapasitesi ne kadar

Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından Bostancı Dedeman Otel, 274 oda kapasiteli olarak tasarlanmıştı. Otelin kapasitesinin 362 odaya çıkarılması kararı bakanlık tarafından onaylandı.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışına bakanlıktan onay!

Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından Bostancı Dedeman Otel, 274 oda kapasiteli olarak tasarlanmıştı. Otelin kapasitesinin 362 odaya çıkarılması kararı bakanlık tarafından onaylandı.

Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi artıyor!

NUH Beton A.Ş. tarafından 274 oda kapasiteli olarak hayata geçirilen ve 2 bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi 362 odaya çıkıyor.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancının açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek Dedeman Grubu'nun yeni yatırımı Dedeman Bostancı, kapılarını açtı.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancı'nın açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek. 252 odasıyla hizmet verecek olan otel, grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyor...

Dedeman’dan Bostancı’ya iki yeni otel!

Dedeman Grubu, 2014 yılında 600 odalı ve 1200 yatak kapasiteli 4 yeni otel hedefi çerçevesinde Bostancı’da iki yeni otel açıyor. Dedeman Grubu, ikisi Dedeman Park olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında toplam 15 otel ile hizmet veriyor.

Dedeman Ankara kapanıyor!

Dedeman Ankara, faaliyetlerini sona erdiriyor. Dedeman Grubu’ndan yapılan açıklamada, 6 Haziran 1966’da hizmete açılan otelin, grubun yeni dönem planları doğrultusunda 17 Mart 2014’te faaliyetlerini sonlandıracağı belirtildi...

Halk GYO Levent Dedeman Park Otel'in tadilat ruhsatını aldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 30 Ocak 2013'te ilk yapı ruhsatını aldığı ve inşaatı devam eden Levent Dedeman Park Otel'in İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik sebebiyle tadilat ruhsatının alındığını açıkladı...

Bostancı Dedeman Otelin kapasitesi ne kadar Haberi

Bostancı Dedeman Otelin kapasitesi ne kadar

Bostancı Dedeman Otel NUH Beton A.Ş. imzası ile hayata geçirildi. A ve B bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan otel 274 oda kapasitesinden oluşuyor. 


Sergi salonu olarak kullanılan A bloğu zemin kat, 252 odalı B bloğu zemin+17 katlı olarak tasarlandı. Daha önce iş merkezi olarak projelendirilen C bloğun ise 110 odalı zemin +11 katlı otel bloğuna çevrilme kararına bakanlıktan onay geldi. 


C bloğu ile birlikte 362 oda kapasitesine sahip olacak Bostancı Dedeman Otel, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 kilometre mesafede, en yakın metro istasyonuna 200 metre, otogara ise 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Tüm saha için açık ve 4 kat kapalı otoparklar, spor alanları, yüzme havuzları, su deposu ve sığınakların bulunduğu Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışı 12 milyon 213 bin...